MagazinZanimljivosti

7. maja će nebo obasjati Supermjesec, poslednji u ovoj godini: Evo na koje znakove će najviše uticati!

0

7. maja nas očekuje pun Mesec i to Supermesec (ima veću prividnu veličinu svog lunarnog diska prilikom pogleda sa Zemlje), i ono što je značajno jeste da će to biti poslednji takav u 2020. godini, što je energetaki veoma važno i signalizira važan uticaj na sve horoskopske znakove.

Istog dana se očekuje se meteorski pljusak koji će na nebu prouzrokovati veliki broj zvezda padalica. Znamo da zvezde padalice simbolišu sreću i dobru energiju. U kombinaciji sa Punim Mesecom ovaj period možemo smatrati značajnim u smislu da nam donosi kraj jednog ciklusa, i nagoveštava novi početak, a taj novi početak sa sobom nosi nadu. To je ono što nam je sada svima potrebno.

Energija Punog Meseca u Škorpiji može biti putokaz za svakog od nas, nakon teškog perioda. Naredni dani donose velike prilike koje treba iskoristiti na najbolj mogući način. Samo uz naš napor i volju moguće je ostvariti ono što dugo želimo. Zvezde su nam naklonjene, a na nama je da iskoristimo ovaj period najbolje što umemo.

Svi ćemo osetiti neku vrstu olakšanja, a takođe ćemo biti nadahnuti i optimizmom koji će nam pomoći da na najbolji mogući način iskoristimo pozitivne aspekte po nas same. 

Takođe, sada nije trenutak da se ne osvrćemo previše u prošlost, jer je jedan važan ciklus završen – našu pažnju i energiju treba da ustremimo na otpočinjanje novog ciklusa, koji može da nam donese dosta uspeha i radosti.

Sve što nas je mučilo, trebamo da ostavimo iza nas i krenemo napred. Osvrtanje na stvari koje su prošle samo može biti kamen spoticanja na putu ka uspehu.

Postoji mogućnost da se pojedinci osete ranjivije, ali taj period je kratkog daha. Pred nama su nove mogućnosti, na nama je da ih osvojimo.

stil.kurir.rsDr Danica Grujičić: “Nestorović je bio u pravu”

Previous article

Napitak u koji se kune Melanija Tramp: Smanjuje apetit, želju za slatkišima i ubrzava mršavljenje! (RECEPT)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin