BalkanNovosti

LAKRDIJA U SKUPŠTINI: Odbornik za govornicu iznio SVINJSKU KOLJENICU, pa je poklonio predsjedniku Skupštine (VIDEO)

0

Odbornik SNS u Skupštini grada Kikinde Peter Palatinuš napravio je juče neviđenu lakrdiju na sednici, koju nije sprečio ni predsednik Skupštine dr Milovan Blažić, njegov partijski kolega.

 Tokom rasprave o planu rada JP “Autoprevoz” Palatinuš je za govornicu izneo svinjsku kolenicu, pitajući direktora “Autoprevoza” Dušana Markovljeva da li je u planu rada za narednu godinu predvideo pare za kupovinu kolenica.

Kada je Palatinuš iz plastične kese izvadio kolenicu, Blažić je neubedljivo više puta rekao: “Joj, pa nemojte… Pa nemojte više o kolenicama, počećemo da ih jedemo”.

Pošto Palatinuš nije odustajao od pokazivanja kolenice, Blažić mu je izrekao opomenu, ali ne i kaznu, a Palatinuš se zahvalio i kolenicu poklonio Blažiću.

Mada bi bilo i parlamentarno i očekivano da Blažić, kao predsednik Skupštine grada, ali i kao poznati lekar, vrati Palatinušu ono što je doneo u plastičnoj kesi, ugledni internista je kesu primio i rekao: “Vi ste dobili opomenu, a ja kolenicu”.

Umesto da spreči Palatinuša da od Skupštine grada pravi jeftinu lakrdijašku pozornicu, predsednik Skupštine grada, dr Milovan Blažić, poznati penzionisani internista, koji ima veliko odborničko o stranačko iskustvo u više partija, unizio je i Skupštinu i sebe, spustivši se na nivo Petera Palatinuša.

Ovakve epizode može da se stidi i vladajuća SNS, jer je Kikinda u martu ove godine dobila status grada.

Odbornik Peter Palatinuš, zaposlen u Kulturnom centru Kikinda kolenicom je nevešto i primitivno pokušao da ismeje Miću Stojanovića, dobornika SDS-a, odnosno koalicije “Odbranimo Kikindu” i bivšeg direktora “Autoprevoza” u kojem su lokalne novine, naklonjene SNS-u, pisale da je sa računa preduzeća u jednom restoranu platio tridesetak kolenica.

Izvor: Blic

Policajka hit na Instagramu: Svi je mole da ih uhapsi (FOTO)

Previous article

Uhapšena potpredsjednica Parlamenta FBiH Vesna Švancer

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Balkan