Uncategorized

DERVENTA: Arapi planiraju da grade luksuzni grad na obalama Ukrine

0

Pod kodnim nazivom “Almman waterfront Ukrina resort”, investiciona kompanija iz Dubaija, Almman International Investments Ltd., udruženim sredstvima sa ulagačima iz Kuvajta planira izgradnju luksuznog apartmanskog naselja na obalama reke Ukrine kod Dervente.

Kako prenosi seebiz.eu planirano je da na površini od preko 16 hektara nikne 420 luksuznih apartmana, 80 vila, restorani, lub, spa i fitnes centar i vodeni park.

“EuroBlic” je ranije pisao o interesovanjima Arapa za kupovinu zemljišta na ovom području na području mesta Miškovci, uz reku Ukrinu. Meštani, koji žive na ovom području, izjavili su da nisu spremni da prodaju svoju zemlju Arapima, ali da ima dosta napuštenih parcela i strpe kakva će biti njihova sudbina.

Kako navode u kompaniji Almman International Investments Ltd projekat je u ranoj fazi planiranja. Do kraja 2017. tvrtka Almman International Investments Ltd. sa kuvajtskim investitorima, planira kupovinu potrebnog zemljišta u naselju Miškovci, na potezu između magistralnog puta i reke Ukrine.

Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija

– Po završetku, Almman Waterfront Ukrina Resort donosiće priliv od oko 200 miliona US dolara godišnje za grad Derventu i Republiku Srpsku – uveravaju u ovoj kompaniji, a prenosi seebiz.eu.

Blic – E. B. , SEEbiz.eu

Arapi planiraju da grade luksuzni grad na obalama Ukrine kod Dervente

Previous article

Koncert grupe Lexington večeras u dvorani “Borik”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.