MagazinZanimljivosti

Baka pustila unuka da padne kako bi spasila čašu vina

0
Bakina ljubav nema granica. Osim kad je tepih u pitanju, čini se. Naime, video objavljen na platformi Imgur, prikazuje ženu, pretpostavlja se Amerikanku, koja je ispustila unučića iz ruku da bi dohvatila visoku čašu tekućine s mjehurićima prije nego što je pala, kako se ne bi razbila i tekućina razlila po tepihu.

Video je objavljen pod naslovom: ‘A baka godine je…’.

Bebač u prugastoj pidžamici dolazi do bake, hvata čašu i polako ju privlači k sebi. Za to vrijeme baka ga još lagano podupire rukom na leđima, no kad je uspio privući čašu k sebi i uspio ju povući, baka pušta unuka i svim silama se trudi dohvatiti je kako se sadržaj ne bi prolio.

Nije uspjela u tome i dok se piće počelo prolijevati, ona impulzivno miče ruku iza bebinih leđa u pokušaju da spasi ostatak. Kako još nije siguran na nožicama, mališan je sletio na dupe.

Među komentarima na Twitteru netko je napisao kako video pokazuje kako to izgleda ‘kad napokon postanete odrasla osoba i posložite prioritete’, a simpatična baka i klinac doživjeli su da video bude pregledan čak 6 miliona puta.

I dok neki raspravljaju o tome zašto je baka uopšte dopustila mališanu da se toliko približi piću, drugi su je branili govoreći da je učinila ispravnu stvar i spriječila da se dogodi ‘ozbiljnija nesreća’. Mnogi su se na njihov račun našalili, pa se među komentarima moglo pročitati kako će ‘mališan ustati kao da mu ništa nije bilo, a razbijeno staklo teško bi izvukla iz tepiha’, prenosi The Mirror.Preminule dvije osobe zaražene koronom u Srbiji, 265 novih slučajeva

Previous article

Tošetova najveća ljubav je poslije njegove pogibije preživjela pakao: Evo kako Andrijana danas izgleda

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Magazin