Novosti

Banjalučane terete da su rasturali pet vrsta droge

0BANJALUKA – Banjalučane, koji su juče uhapšeni, terete da su pet vrsta droge rasturali dvije godine na području ovog grada.

Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj je danas podnesen protiv Miroslava Kalabića (35), Ostoje Kutića (43), Marka Antonića (27) i Nikole Koprene (27).

“Osumnjičeni su uhapšeni u okviru višemjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, Policijske uprave Banjaluka i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS.

Od 2018. godine do septembra 2020. godine, osumnjičeni su nabavljali, posredovali u prodaji i kupovini, te stavljali u promet marihuanu, spid, ekstazi, kokain i heroin, korisnicima na području  Banjaluke”, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Osumnjičeni su sprovedeni radi ispitivanja u ovo tužilaštvo. Nakon što ih ispita, u nastavku istrage tužilac će odlučiti o prijedlogu za određivanje pritvora.

Podsjetimo, kako su “Nezavisne novine” objavile, ove Banjalučane terete da su drugu uglavnom rasturali u iznajmljenim stanovima.


Notice: Undefined index: HTTP_CF_IPCOUNTRY in /var/www/vhosts/prnjavorski.com/httpdocs/wp-content/themes/prnjavor/library/templates/single/single-footer.php on line 1


Električar poginuo popravljajući trafo stanicu

Previous article

Zeničanin uhapšen zbog više krađa

Next article

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *