MagazinZanimljivosti

Bikovi, danas vam sleduje dobitak! Lavovi će morati da objasne svoje poteze, Djevicama je bolje da zadrže svoje mišljenje za sebe!

0

OVAN

Iako će se neke tenzije još uvek povremeno provlačiti u poslovnom segmentu, evidentno je da je dan mnogo bolji nego prethodni. Danas se više potrudite oko svojih saradničkih odnosa. U emotivnom delu komunikacija sa partnerom je odlična i ispravite neke propuste iz prethodnog perioda.

BIK

Velike aktivnosti i dešavanja u poslovnom segmentu. Situacije vam idu na ruku, pa je danas moguće ostvariti i finansijski dobitak. Ako se malo potrudite možete pronaći zajedničko rešenje sa voljenom osobom po pitanju problema iz prethodnih dana.

BLIZANCI

Rešili ste da razjasnite neke situacije i privedete kraju probleme u kontaktu sa poslovnim partnerima. Ovo jeste dobar dan za tako nešto, ali vam se savetuje da ne žurite i da strpljivo ponovo izgradite dobru komunikaciju sa saradnicima. Sa emotivnim partnerom birajte veče za ozbiljan razgovor.

RAK

Dobro ste razmislili o svojim postupcima iz prethodnih dana, složili neke stvari i sada vam je jasno da morate poslovnim saradnicima pristupiti na jedan drugačiji, blaži način. i druga strana je vrlo zainteresovana da „ispegla“ probleme. Uspešan dan i u emotivnom segmentu, naročito veče.

LAV

Za one situacije koje su vam važne u poslovnom segmentu i koje želite da pokrenete birajte drugi deo dana, jer ćete lakše dolaziti do dogovora. I sa voljenom osobom je sada moguće razjasniti neke stvari, potrudite se da objasnite svoje postupke, ali i da saslušate drugu stranu na pravi način.

DEVICA

Neke primedbe i kritike od strane šefova danas pokušavate da istolerišete. Verujem da po ovim pitanjima imate štošta da kažete, ali je za sada bolje da svoje mišljenje zadržite za sebe. Emotivni partner vam gunđa po nekim pitanjima, ali se vi pravite da niste razumeli o čemu vam govori.

VAGA

Možda ćete u prvom delu dana biti malo usporeni, ali generalno – ovo je odličan trenutak da se aktivirate u poslovnom segmentu. Sve ono što danas pokrenete doneće vrlo brzo rezultate. Sa voljenom osobom lakše dolazite do kompromisnih rešenja i uspevate da se uklopite.

ŠKORPIJA

Žurite da završite jedan projekat ili poslovnu obavezu, ali to vam nikako ne polazi za rukom. Dosta otezanja i verovatno ćete uspeti da ovo privedete kraju tek u drugom delu dana. Mogućnosti za novčani dobitak koji niste očekivali. Sa voljenom osobom dosta statičan i miran dan, dobra komunikacija.

STRELAC

Dobre postavke u poslovnom segmentu za danas. Možda nećete uspeti da ostvarite baš sve ono što ste planirali, ali jedan veliki deo obaveza je sada već pri kraju. Vraćanje dobre komunikacije sa saradnicima. Emotivni kontakt koji ste ostvarili se razvija onako kako želite, mogućnost susreta u večernjim satima.

JARAC

Jači dogovori u poslovnom segmentu i velike mogućnosti da se prevaziđu situacije iz prethodnih dana. Možete u prvom delu dana biti zabrinuti po nekim pitanjima, ali ovde jako brzo dolazite do rešenja. Spremni ste da jednoj osobi pokažete koliko ste zainteresovani za nju.

VODOLIJA

U prvom delu dana još uvek ste obuzeti razmišljanjima, zabrinuti i pomalo statični. Situacija se brzo menja, jer shvatate da možete pokrenuti i rešiti neka pitanja. Odličan trenutak da se aktivirate prema osobi koja vas privlači. Dobra komunikacija sa voljenom osobom.

RIBE

Danas vas situacije vuku na različite strane i prosto ne znate čemu da date prioritet. Pokušavate da usaglasite svoje obaveze i da se organizujete bolje. Pojedini mogu biti zabrinuti odvijanjem situacija u odnosu sa voljenom osobom i truditi se da joj posvete više vremena i pažnje.

Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs.

Alarmantno stanje u Hrvatskoj: Čak 40.000 građana napustilo zemlju prošle godine

Previous article

Premijera filma “Bilo jednom u Holivudu”: Ni u Breda Pita ni u Dikaprija – svi su gledali u nju!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin