MagazinSvijet poznatih

Branislav Lečić: “Nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv”

0

Branislav Lečić se ponovo oglasio povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

On je naglasio još jednom da, dok tužilaštvo ne donese odluku, ne želi da bilo šta komentariše u medijima.

“Posle toga, mediji mogu da me pitaju bilo šta, apsolutno nemam problem. Ali prvo tužilaštvo, pa sve ostalo. Ja ću se izboriti za istinu, od početka do kraja. Nema govora. Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv”, izjavio je Lečić za Novosti.

Ovo nije prvi put da se Lečić oglašava povodom optužbi koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela na njegov račun.

“Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napuštam teritoriju Srbije”, rekao je u ranijem saopštenju, dodajući da je spreman da ide i na poligraf.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je juče otkrila Višem tužilaštvu u Beogradu ime osobe koju optužuje za silovanje, a ubrzo se saznalo da je u pitanju njen kolega Branislav Lečić. On je, još tada, reagovao izjavom da je u pitanju “najgnusnija laž”.

b92Njemački investitor stiže u Srbiju; Vučić: Prosečna neto plata 1.000 evra

Previous article

Na aerodromu u Sarajevu spriječen uvoz GMO proizvoda

Next article

You may also like

More in Magazin