MagazinSvijet poznatih

Ceca mnoge oduševila svojim izgledom, komentari nisu izostali

0
Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović odnedavno je u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Sudeći po njenim posljednjim izdanjima, veza joj i te kako prija, jer pjevačica izgleda zanosno.

Ceca je na društvenoj mreži Instagram objavila video iz svog džipa, a ono što je mnogima privuklo pažnju je njen stajling.

Naime, Ceca je obukla rolku zebra printa i stavila velike naočare za sunce na lice.

Osim zanimljivog stajlinga, fanovi su primjetili da je srećna i nasmijana, što svakako pripisuju njenoj novoj romansi sa Bogdanom.

Podsjetimo, Ceca je 20. januara otišla u Kragujevac, u porodični stan svog dečka Bogdana Srejovića (38) , gdje je zvanično upoznala njegovog oca Miloša.

Folk zvijezda došla je na krsnu slavu porodice Srejović, a u zgradu nije ušla na glavna vrata, već iz garaže, gdje ju je sačekao dečko.

Gospodin Srejović, Bogdanov otac, otkrio kako je izgledao njegov susret sa Cecom.

“Ceca je ostavila odličan utisak, kao što sam i mislio. Bogdan je bio vrlo zadovoljan” rekao je Miloš Srejović za Kurir, te je opisao kako je izgledala proslava:

“Nije bio nikakav spektakl, pa me niko nije ni zvao od familije i poznanika da pita za Cecu. Sve je bilo pristojno, u krugu porodice, kako i nalaže trenutna epidemiološka situacija”, rekao je otac Bogdana Srejovića, prenosi Telegraf.

telegraf.rsCikotić: Formirati novu agenciju za brigu o migrantima

Previous article

Preminula glumica Rialda Kadrić, ČUVENA MARIJA iz “Žikine dinastije”

Next article

You may also like

More in Magazin