MagazinZanimljivosti

Čime će vas partner šokirati: Ovan će vam sasuti sve u lice, Lav samo otići

0
Ko će vam se javiti iz kafića dok uživa sa prijateljima, a dok vi mislite da se ubija od posla?

I ko vas može šokirati ako odjednom počne da stiže na vrijeme kući i da počnete da se pitate šta se dešava?

1. Ovan

Ovan će vas šokirati svojom nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savetima. Ako i uspije da izdrži dva minuta i sasluša te vaše “priče” o diplomatiji, opet će napraviti po svome. A tek poslovnim partnerima koji glume da su nešto bitno – njima će sasuti u lice sve što o njima misli, pa šta bude.

Ako ste se sredili za večernji provod sa Ovnom, nemojte se iznenaditi ako vam otvori vrata u trenerci, sa osiguračima u jednoj, a s pićem u drugoj ruci. Pa šta, nije smak svijeta, stižete kud god da idete.

2. Bik

Šokiraće vas svojim glavnim adutima – istrajnošću ili sporošću (zavisno od situacije) i upornošću ili tvrdoglavošću. Danima pa i mjesecima možete čekati na nešto što vam je obećao, jer kad se ulijenji, teško ga je pokrenuti, a kad opet “postane vrijedan” radi kao manijak.

No, tek kad vam u nekom kafiću otvori dušu i prizna da ste mu tiha patnja, šokiraće vas. Još ako radite u medijima ili nekim važnim institucijama, nema vam spasa, jer se Bik tada totalno “raspameti”.

3. Blizanci

Oni počinju da šokiraju vrlo brzo, pošto su vas osvojili, onako šarmantni, pričljivi, informisani, načitani, neposredni i inteligentni. Međutim, iste te osobine preobraze vašeg Blizanca u osobu koja ne zatvara usta, “pametuje” i stalno bi raspravljao nešto. Vrhunac šoka je kad mora da preparkira automobil, baš kad treba promijeniti vodu za vašeg kućnog ljubimca ili očistiti filter na mašini za pranje sudova.

4. Rak

I dok vi mislite da se vaš Rak ubija od posla, on se javlja s nepoznatog broja (ispraznio mu se mobilni) iz nekog kafića gdje sa prijateljima daje oduška sebi, jer se tog dana vrijeme promenilo bar pet puta, a u novinama piše da se ozonska rupa proširila.

Takođe, taj dan su mu odbili kreditnu karticu u samoposluzi, baš kad je htio da kupi nešto za kuću, a rođaci ga maltretiraju cijeli dan i baš se iznervirao, ali nije htio da vas opterećuje, kad ste ionako već u šoku.

5. Lav

Bolje se zapitajte čime vas vaš Lav neće šokirati, jer je spreman na “velika djela”, i to naravno u svoju korist i za svoje zadovoljstvo koje će podijeliti s vama. Ali, pošto vi niste nikad tu, kad on dobije pozivnice ili karte za neku modnu reviju, filmsku ili pozorišnu premijeru, ko vam je kriv.

Pa, on sigurno nije, iako će vas možda šokirati, kad vam ženski Lav saopšti da na ljetovanje ide s prijateljicama, a muški da s društvom putuje na festival piva.

6. Djevica

O, ona zna itekako šokirati, onako otmjena, suzdržana i sva racionalna. Od te racionalnosti dođe vam da se šokirate, ali pošto znate da tu nije kraj, onda se tešite kako razum vaše Djevice koja vas spušta na zemlju svaki put kad previše uzlepršate, čuva i vas, na primjer, od nepromišljenih postupaka.

A što ćemo s osjećajnošću? I s njom će vas Djevica iznenaditi, pogotovo ako se oduševite zato što je popravila interfon ili napravila ručak za prste polizati. Gledaće vas direktno u oči dok je hvalite, jer je dočekala svojih pet minuta.

7. Vaga

Tako slatka, a tako šokantna, jednostavno da ne povjerujete svojim očima, ali već ste od nje čuli dok vam je cvrkutala preko telefona da vam je ispraznila račun u banci, jer je vidjela fenomenalne cipele. I torbu. I poneki modni detalj. Ona je oduvijek bila u trendu, a takva vam se i svidjela.

Sad se bunite? Pa baš ste nezahvalni, skoro da ne zaslužujete biti njen partner. Ali i tako ljuta, vaša Vaga vas toliko voli da će vam oprostiti.

8. Škorpija

Iako bi voleo svima da tresne istinu u lice (posebno onima koji mu nisu ni do kolena), neće on šokirati vas – osobu koju voli, nego sve druge oko sebe. Doduše, učiniće to tako suptilno, tako vješto, da će svi u njemu tražiti spas, a ništa mu neće moći.

Ako biste zavirili u svijet njegove mašte, šokirali biste se kada biste shvatili da vaša Škorpija sanja o vremenu kad je bio mlad i nije imao ništa – ni karijeru ni novac ni onaj džip u garaži, a bio je zaljubljen do ušiju, ali – ne u vas.

9. Strijelac

Vi niste bilo ko pošto ste izabrani da vam Strijelac osmišljava i uljepšava život. Adrenalin koji struji njegovim venama ubrizgava vam onog trenutka kada s njim sjednete u njegov auto ili kad poželi dijete s vama, iako bi već mogao imati unuke ili ih zaista ima.

Ženski Strijelac želi novi auto jer hoće malo da putuje, mada može i avionom i to s vama, ionako je shvatila da imate onu tajnu kreditnu karticu, a vi ste živjeli u zabludi da to nikad neće saznati.

10. Jarac

Šokiraće vas kada vam u žaru objašnjavanja novih poslovnih poduhvata i novih ideja, odjednom kaže kako već godinama želi da objavi već skoro napisanu knjigu ili ljubavni roman, kako želi da nastaviti da slika svoje nedovršeno platno, ili kako odavno mašta da dizajnira svoju modnu liniju ili otputuje negdje s vama.

Pripremiće teren za odlazak na zajednički put u Pariz ili Španiju, rezervisaće karte i raspitati se o uslovim boravka i provoda. Ipak, jednom se živi.

11. Vodolija

Može li vas jedna Vodolija uopšte šokirati? Naravno da može i to kada odjednom počne da dolazi na vrijeme kući, a vi ste kao za inat, tog dana odustali od zajedničkog ručka i otišli da se vidite sa prijateljima. Šaljete mu poruku, a Vodolija vam uredno odgovara i vi se naravno pitate šta li se iza toga krije.

Baš ništa. Vodolija se ispružila na trosjedu ispred TV-a s daljinskim upravljačem u rukama, gleda omiljeni kviz – vjerovatno nag kao od majke rođen. Mobilni ne prestaje da mu zvoni, a on ga podešava na “nečujno”.

12. Ribe

Ribe šokiraju i kad djeluju konfuzno i kada se prave da to jesu pa vam dođe da ih malo “prodrmate”. Ali, njima je već uspjelo da prodrmaju vas nekom poslovnom odlukom od koje vam se diže kosa na glavi.

Poslije ispadne da su Ribe šokirale svog poslovnog partnera, a ne vas koji ste malo “pobrkali lončiće” i odahnuli pa ne brinete više. U međuvremenu, Riba je već nekome zapela za oko, onako naizgled smušena. I ko je sada tu šokiran?

atv“Ugostiteljstvo na izdisanju” Iz Horeke ističu da nakon novih mjera ne vide mogućnost pregovora sa Vladom

Previous article

Dan policije RS, položeni vijenci

Next article

You may also like

More in Magazin