FudbalSport

Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin VIDEO

0

Čuveni Miroslav Ćiro Blažević bio je gost u hrvatskom “Podkast Inkubatoru” tom prilikom odgovorio da li bi vodio reprezentaciju Srbije.

“Da li je ikada bilo takvih ponuda?”, glasilo je jedno od pitanja gledalaca.

“Nikad ozbiljnih. Nisam mogao da razmotrim takvu ponudu. Poštujem njihov sport, njih poštujem, izuzev onih divljaka… Teško, vrlo teško… Ne bi ni oni hteli mene”, rekao je Blažević, a onda nastavio:

“Svojevremeno je Stambolić, koji je bio faca, silno hteo da dođem u Crvenu zvezdu. Ali Džajić Cvetković su rekli: ‘Gde će Hrvat kod nas da bude trener?!’. I to je dobro. Ali mi smo malo širi, kod nas je Miljan Miljanić bio trener“, rekao je Blažević.

Voditelj se nadovezao da su u Zvezdi kasnije to “progutali” jer je Robert Prosinečki kasnije bio trener crveno-belih, na šta je Ćiro odreagovao burno:

“Prosinečki je pola Srbin, pola Hrvat! Koga ti zaje**vaš sada? Ali, on je Hrvat kojeg ja volim i poštuje sve što je hrvatsko. Nemam primedbu na njega. Moja žena voli Sevilju i želi da vidi taj grad kako treba. On iz Zagreba ide sa njom u Sevilju da joj pokaže sve. To je odnos Prosinečkog Ćira i njegove porodice”, rekao je Blažević.

Srbija bi mogla da bude u grupi Evropskog prvenstva sa Hrvatskom, ukoliko eliminiše Škotsku.

“Oni imaju koncentrat talenta u ekipi gotovo kao i mi. Ali nisu vođeni kako treba. To otvoreno kažem. Šteta i žao mi je zbog toga”.

Na kraju se dotakao i nedavno preminulih Radomira Antića Ilije Petkovića.

“Šta reći o Antiću koji je bio trener Barselone, Atletika i Reala. To nikome nije sa ovog podneblja uspelo. Petković je imao konkretnog uspeha. O obojici se radi o trenerima od kalibra”, zaključio je Blažević.Nove studije potvrđuju uticaj krvne grupe na tok infekcije koronom

Previous article

KINESKA LEGENDA OTKRIVA: URADITE OVO SA PRSTIMA i saznajte tajne o SEBI, PORODICI I PARTNERU!

Next article

You may also like

More in Fudbal