Život i stil

Da li ste probali ‘mirroring’!? Ova taktika povećava intimnost sa partnerom i pomoljšava seksualni život

0

Mirroring predstavlja oponašanje partnera i stručnjaci tvrde da ima veliki uticaj u životu jednog para. Ono u prevodu znači ‘efekat kameleona’ ili oponašanje govora tela ili tona glasa vašeg partnera.

Zamislite situaciju da vam partner priča kako je proveo dan na poslu, a vi sedite naspram njega i kopirate gestikulaciju i pričate sličnom visinom glasa. Naravno, činite to suptilno, inače će ispasti idiotski.

Zašto bi trebalo to da radite?

Usvajanjem istog stava, gestikulacije i intonacije je način potkovan naukom na koji možete izgradi vezu sa nekom osobom. U stvari, možda ste se već jednom do sada susreli sa ovim na poslu – to je poznata tehnika za dobru prodaju. Ali kada je u pitanju veza, ‘mirroring’ može da ojača vezu između dvoje ljudi tako što će partneru pomoći da se oseća povezano sa vama, kao i da ste mu podrška.

Kako možete isprobati ovu tehniku?

Sledeći put kada budete razgovarli sa vašim partnerom, pokušajte da lagano i skoro neprimetno imitirate njegov govor tela. Obratite pažnju na suptilnost koja je ovde jako važna – jer niko ne voli kada ga neko imitira. Prekrštanje nogu i blago naginjanje glavom? Zvuči kao dobar početak za “sinhronizaciju” sa partnerom, piše zenskimagazin.rs.

prva.rs

USLJED POPLAVA Obustavljen saobraćaj zbog oštećenja mosta na Ukrini

Previous article

MELEM ZA MUŠKE OČI Karleuša isturila grudi u prvi plan i POPELA SE NA KLAVIR (FOTO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.