MagazinSvijet poznatih

Darko Lazić progovorio o bivšoj supruzi: “Ana je ispala veliki čovek”

0
Darko Lazić, neko vrijeme bio je u zategnutim odnosima sa bivšom suprugom Anom Sević, kada je optužio da mu godinu dana nije dozvolila da vidi ćerku Lorenu. Ipak, pjevač se javno izvinio i otkrio da su njih dvoje u sada veoma korektnim odnosima.

– Mi smo u korektnim odnosima, čujemo se stalno oko deteta. Nikada nismo bili u svađi, samo smo imali neke neraščišćene stvari, a to smo završili – rekao je Darko i dodao:

– Sad je sve super, sve dolazi na svoje. Tužba za alimentaciju o kojoj se piše ne postoji. Šta je bilo bilo je, nešto treba da ostane među nama. Samo ću da kažem da je sve raščišćeno. Čim sam saznao da se porodila, hvala milom Bogu, poželeo sam da taj mali anđeo bude živ i zdrav – kaže pjevač i otkrio da joj je čestitao rođenje kćerke.

 

– Njoj i Danielu sam poželeo puno sreće. Ana je upoznala Alekseja, išao sam sa njim po Lorenu i mislim da ga je tada videla. Preko telefona jeste sigurno. Kad sam rekao da mi nije dala godinu dana da vidim Lorenu, sve je to izrečeno u nekom besu. Ja sam se pogrešno izrazio.  Kad je čovek besan, svašta kaže. Bitno je da je sada sve lepo i da će biti. Razne stvari ti se skupe, iznerviraš se na glupost i odreaguješ. Ali, hvala Bogu, pa se sve vrati na normalu kad su zreli i normalni ljudi. Ana mi je izjavila saučešće kad mi je otac preminuo. Poslala mi je suzu, pošto nije mogla da dođe na sahranu jer se tek porodila – ispričao je pevač i dodao:

– Lep venac je poslala u njeno i Lorenino ime. Svaka joj čast na tome. Ispala je veliki čovek. Ona nikad nije bila nečovek. Mi u afektu svašta kažemo a ne mislimo. Veličinu čoveka pokazuje to koliko može da oprosti – rekao je Lazić.

novosti.rsŽuto upozorenje zbog niske temperature i vjetra

Previous article

Bajden produžio zabranu ulaska neameričkim državljanima

Next article

You may also like

More in Magazin