MagazinZanimljivosti

Defile bajkera od Laktaša do Banjaluke: Pogledaj dva puta-spasi život

0

Članovi neformalne organizacije bajkera Voodoo Free Riders Banja Luka organizovali su danas “mini” defile, odnosno vožnju motora od Laktaša do Banjaluke pod nazivom “Pogledaj dva puta-spasi život”, kako bi ukazali ostalim vozačima da obrate pažnju na motoriste u saobraćaju.

Članovi ove moto grupe su već otpočeli sa dijeljenjem letaka, a o tome su informisali Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske.

U današnjem defileu učestvovalo je 80 motociklista, rekao je za “Nezavisne” Boris Radulović, predsjednik Voodoo Free Riders Banja Luka.

“Na ovaj način želimo da skrenemo pažnju ostalim učesnicima u saobraćaju na nas bajkere, imajući u vidu da svake godine na putevima širom RS i BiH strada veliki broj motorista. Još prije proglašenja vanrednog stanja bilo je planirano da naši članovi u saradnji sa pomenutim Ministarstvom informišu učesnike u saobraćaju o predmetnom pitanju zaštite motorista. Budući da su vanredne mjere u velikoj mjeri stavljene van snage, te da je moto sezona kalendarski otpočela, mišljenja smo da je potrebno aktivnije da se angažujemo na predmetnim aktivnostima”, rekao je Radulović.

Dodao je da planiraju podijeliti 10.000 letaka ostalim učesnicima u saobraćaju.

“Ako barem jedan vozač pogleda na vrijeme i spasi jedan život, mi smo i više nego uspjeli u svojoj namjeri”, smatra Radulović.

nezavisne


Notice: Undefined index: HTTP_CF_IPCOUNTRY in /var/www/vhosts/prnjavorski.com/httpdocs/wp-content/themes/prnjavor/library/templates/single/single-footer.php on line 1


Australiji prijeti najsnažnija oluja u posljednjih 10 godina

Previous article

SDS PRNJAVOR Nemanja Vasić: Nema raskola u stranci,vodstvo prepuštam mladima

Next article

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *