PrnjavorTema danaVijesti

DJELUJU 12 GODINA Čitaonica u Prnjavoru broji oko 400 korisnika

0

U sastavu Narodne biblioteke “Ćirilo i Metodije” Prijedor dvanaestu godinu djeluje Gradska čitaonica koja broji oko 400 korisnika godišnje.

– Zadovoljavajuće kada se uzmu neki parametri drugih čitaonica naših biblioteka i u Srpskoj i u okruženju – rekla je novinarima bibliotekar i informator Gradske čitaonice Snežana Đikić.

 

Čitaonica ima stručnu građu, strane knjige, dnevnu i periodičnu štampu, informatički kutak s četiri računara, kao i usluge skeniranja, štampanja i kopiranja.

 

– Mislim i vjerujem da su naši korisnici zadovoljni uslugama koje čitaonica pruža. Tu sam dugo godina i rekla bih da ova čitaonica odlično radi – ocijenila je Đikićeva povodom obilježavanja 24. maja, Svetog Ćirila i Metodija, dana i slave prijedorske biblioteke.

Prema njenim riječima, čitaonica ima odličan multimedijalni prostor u centru grada koji je sa 35 mjesta osim za čitanje, učenje i rad na računaru pogodan za događaje kamernog tipa poput književnih večeri, prezentacija, promocija knjiga, seminara, radionica, izložbi, koncerata, predavanja i filmskih projekcija.

Usluge Gradske čitaonice na raspolaganju su korisnicima koji posjeduju člansku kartu Narodne biblioteke “Ćirilo i Metodije”.

srna

Kuzmić se iz Reala vraća u Crvenu zvezdu

Previous article

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. MAJ: Ovan je spreman da planira budućnost sa partnerom, a Vaga žudi za stabilnom i jakom vezom

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prnjavor