BalkanNovosti

Državni vrh S. Makedonije upleten u aferu Bokija 13?

0

Italijanski portal La Verita objavio je priču o korupcionsaškom skandalu u kojem je akter makedonska rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, a pojedini beogradski mediji navode da je u slučaj umiješan i sjevernomakedonski premijer Zoran Zaev.

Portal je danas objavio video snimak na kome se vidi kako makedonska rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 uzima od biznismena Jordana Kamčevskog torbu sa novcem i izlazi iz njegove kuće.

Kako se navodi, u prvom dijelu dokaznog materijala je video snimak na kome se vidi kako biznismen Jordan Kamčev broji novac i predaje Bokiju 13, koji navodno treba da se dogovori sa tužiocem Katicom Janevom da bude oslobođen kazne.

Na snimku se vidi i kako Boki 13 u pratnji jedne muške osobe i sa dvije torbe napušta kuću.

U drugom dijelu je audio snimak na kojem se čuje kako Boki 13 kaže Kamčevu da ne brine da će biti oslobođen i da se Janeva neće protiviti.

La Verita je došla u posjed video i audio snimka koje je predao Tužilaštvu za organizovani kriminal u Sjevernoj Makedoniji.

Beogradski mediji prenose da je tužilac Katica Janeva pokrenula postupak pred Evropskom unijom zbog slučaja korupcije u koji je, kako kažu, umiješan miljenik Brisela i Mogerinijeve, premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev, kao i njegov savjetnik Zoran Bašanović.

Makedonski mediji prenijeli su priču italijanskog portala, ne pominjući Zaeva, njegovog savjetnika Zorana Bašanovića i druge aktere.

Pobjegao iz Srbije zbog ubistva pa postao poznati kuvar

Previous article

Višković: Moja je zakonska obaveza da štitim budžet Srpske i moguća je nova tužba protiv FBiH

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Balkan