Život i stil

Fotografija premijerke bez brushaltera podJelila je javnost FOTO

0

Glamurozna fotografija 34-godišnje premijerke Finske Sane Marin s dubokim izrezom izazvala je pometnju na društvenim mrežama. Iako su mnogi tvrdili da ovo ponašanje nije prikladno za nekoga ko je na njenom položaju, drugi su počeli da objavljuju slične fotografije u znak podrške.

Finska socijaldemokratska premijerka Sana Marin našla se usred kontroverze nakon što je pozirala za modni magazin u blejzeru s dubokim dekolteom, bez košulje ali i bez grudnjaka.

Stranicu časopisa na Instagramu brzo su preplavile oštre kritike korisnika društvenih mreža, a mnogi su sugerisali da je slika za nekoga na njenom položaju krajnje neprikladna, dodajući da je neprikladno i to što je fotografija napravljena u dvorištu zvanične rezidencije premijera Finske.

https://www.instagram.com/p/CGE6V28jJjM/?utm_source=ig_embed

 

Međutim, mnogi listovi su požurili da brane premijerkino izdanje i da izražavaju divljenje njenoj “lepoti”, “snazi” i “nezavisnosti”.

Mnoge njene pristalice, posebno žene, pokrenule su sopstvenu kampanju na društvenim mrežama u njenu odbranu i počele su da objavljuju fotografije u sličnom izdanju. Ubrzo nakon toga pojavio se hešteg #imwithsanna.

https://www.instagram.com/p/CGUkjsGBSoW/?utm_source=ig_embed

Anu Koivunen, naučnica za medije i profesorka rodnih studija na Univerzitetu u Tampereu, pripisala je zaslugu da političari u Finskoj mogu da se oblače kako žele bivšem premijeru Aleksanderu Stubu.

Fizički aktivni Stub često se takmičio u maratonima i triatlonima, te su ga građani viđali u šorcevima i pripijenim kupaćim kostimima, pokazujući potpuno drugačiji imidž javnosti.Završena nagradna igra Nestro petrola: Traktor dobio PRNJAVORČANIN

Previous article

Pašinjan: Azerbejdžan namjerava da potpuno okupira Nagorno-Karabah

Next article

You may also like