Život i stil

Glumica shvatila da je panseksualka: “Ne mora da bude muškarac, a ni žena”

0

Poznato je da glumica Bela Torn otvoreno govori o svojoj seksualnosti, ali je sada priznala da je panseksualka, tačnije da je privlače osobe bez obzira na njihov pol ili rodni identitet.

Glumica je ranije javno rekla da je privlače i muškarci i žene, da je biseksualka, ali je sada shvatila da je panseksualka.

“Nedavno sam shvatila da sam ustvari panseksualka, a da to nisam znala. Neko mi je detaljno objasnio šta je to i ja sam panseksualka”, izjavila je glumica.

“Jednostavno u ovom stanju volim sva ljudska bića. Sviđa vam se ono šta vam se sviđa. Ne mora to da bude muškarac, ne mora da bude ni žena. Ustvari, samo volite nečije biće i nečiju ličnost”, rekla je Torn.

“Volim seksi muškarce, ali i seksi žene. Volim seksi generalno”, istakla je ova panseksualka.

Glumica je ranije, nakon što je na društvenim mrežama osvanula njena fotografija na kojoj se ljubi sa devojkom, priznala da je podjednako zanimaju žene, kao i muškarci.

Iako mnogi povezuju biseksualnost i panseksualnost, razlika je u tome što biseksualnost podrazumeva privlačnost prema oba pola, muškom i ženskom, dok panseksualnost uključuje privlačnost prema drugima koja nije ograničena polom ili rodnim identitetom.

https://www.instagram.com/p/Bz_OHTwnWca/?utm_source=ig_embed

Glumica je o seksualnosti pisala i u svojoj novoj knjizi “The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray”. U knjizi Torn govori o osudama javnosti i zlostavljanjima koja je morala da trpi zbog bolovanja od disleksije, kao i borbi sa depresijom.

b92

Sve nelogičnosti slučaja “Haradinaj”: Niko ne zna za šta je osumnjičen i od čega se branio ćutanjem

Previous article

Mediji objavili da je Erdoan umro, njegova stranka demantuje

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.