MagazinSvijet poznatih

Glumici prijeti 40 godina robije

0
Skandal vezan za porodicu Loflin-Đanuli već nedjeljama unazad puni stupce svjetskih medija, a razvoj situacije ne ide povoljno po roditelje mlade influenserke Olivije Džejd.

Podsjetimo, glumica Lori Loflin i njen supurg, dizajner Mosimo Đanuli, razotkriveni su zbog falsifikovanja dokumentacije koja je bila neophodna da se njihova 19-godišnja kćerka upiše na jedan prestižan univerzitet.

Sama Olivija je istakla da je bila primorana na to zbog prevelike ambicije slavnih roditelja, te da su joj oni “upropastili život” time što su pošto-poto htjeli da ona dobije diplomu iako je već godinama unazad zarađivala znatne svote novca kao uticajna ličnost na društvenim mrežama.

Thumbnail

Kada je otkriveno da su njeni roditelji uložili pola miliona dolara ne bi li se zamaskirala činjenica da ona i njena sestra nemaju potrebne kvalifikacije za koledž, jedan po jedan prestižni brend koji je reklamirala otkazao je milionske ugovore koje su imali sa njom.

Bjuti-blogerka je kratko istakla da nije znala ništa o podmićivanju, a zatim se sklonila sa društvenih mreža.

Izvor US Weekly-ja tvrdi da je njena majka Lori tek sad postala svjesna ozbiljnosti situacije, budući da postoji mogućnost da ona i njen suprug završe iza rešetaka i to na 40 godina. Njih dvoje poriču da su davali mito, ali istraga koju sprovodi FBI prije suđenja, koje će uskoro biti održano, će pokazati šta je zapravo istina.

Sa druge strane, Džejdova se odselila iz kuće svojih roditelja, te sada živi u Malibuu sa dečkom i nema apsolutno nikakvog kontakta sa majkom i ocem.

Izazivajući čuđenje mnogih, ona se, kako prenose svjetski mediji, često može vidjeti u provodu sa prijateljicama kako se smije, time jasno stavljajući do znanja da je cijela ova situacija uopšte ne dotiče.

Mladić sletio golfom u Drinu i poginuo

Previous article

U njima umrlo 30 beba: Fišer-Prajs povukao sa tržišta milione ležaljki

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin