ITMagazin

Google+ prestaje sa radom 2. aprila

0

Google je odlučio da ugasi svoju društvenu mrežu prošle godine, nakon brojnih sigurnosnih propusta, a krajnji datum je pomjeren za početak aprila ove godine, nakon što je otkriven bag koji je ugrozio 52,5 miliona korisnika.

Tehnološki gigant je objavio da Google+ poslije 2. aprila više neće postojati i detaljno je opisao korake koje će preduzeti do tog dana.

Počevši od sutra, 4. februara, korisnici više neće biti u mogućnost da kreiraju nove profile, stranice, zajednice i dogadaje, prenio je sajt B92.

Kompanija će istog dana staviti i tačku na mogućnost korišćenja Google+ za komentarisanje na Bloggeru, iako će druge platforme imati vremena to da ucine do 7. marta.

U narednih nekoliko nedjelja, tasteri za prijavljivanje putem Google+ će prestati da rade i biće zamijenjeni tasterima za prijavljivanje putem Google, u nekim slučajevima.

Kod onih zajednica koje su sakupile mnogo zanimljivih i važnih podataka, kompanija će moderatorima dati priliku da ih preuzmu početkom marta.

Međutim, Google+ za korisnike G Suitea će i dalje nastaviti sa radom. Uskoro bi trebalo da dobije i novi izgled i nove funkcije, prenio je B92.

tanjug

Bosna i Vrbas prešle kotu redovne odbrane od poplave, u porastu Sava

Previous article

“Dozvolite nam da budemo DIO ISTE PRIČE”: Mladi frizeri pomažu drugovima da ODU NA EKSKURZIJU

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in IT