MagazinSex i ljubav

Horoskop i poroci: Na šta se lako “navuku”?

0

Postoje mnoge stvari na koje se možete “navući” kao što je kocka, seks ili pak video-igrice.

Vaša zavisnost može biti ozbiljna i postati pravi problem ukoliko pomoć ne nađete na vrijeme.

Niste loša osoba ukoliko imate neki porok ili ukoliko ste zavisni od nečega, možda ste samo tip ličnosti koji je skloniji porocima. Saznajte da li ste među pripadnicima sljedećih horoskopskih znakova koji su najporočniji.

Blizanci

Blizanci obožavaju da se druže i da pričaju, pa su tako njihovi poroci – društvene mreže. Blizanci stalno pišu nešto na društvenim mrežama, stalno se dopisuju i navučeni su na Fejsbuk. Zbog toga ponekad slabo spavaju.

Lav

Lavovi uživaju da sve rade sa strašću, pa tako oni imaju predispozicije da se navuku na kocku. Kada sjede za stolom okruženi ljudima, spremni su sve da časte kako bi se pokazali, a zamislite onda šta bi tek radili kada bi im se posrećilo na kockanju? Pa to je prilika da kupuju skupe pokolone prijateljima, da žive sa stilom, i naravno da bi se na taj način navukli na kockanje.

Škorpija

Škorpije su zavisne od seksa. Za strastvenu i senzualnu Škorpiju ovo je, razumije se ,i očekivano. Škorpije vole da uživaju u samoći, pa im najviše prija seks posredstvom interneta. Oni imaju i voajerističku prirodu pa su sklone da gledaju porniće. Imaju jaku želju za seksom i rijetko koji partner s njima može da se izbori.

Vodolija

Vodolija je ponekad jako hladna kada su emocije u pitanju, bilo da su u pitanju njihove emocije ili pak tuđe. Video-igrice im međutim pomažu da kanališu svoje emocije i da koriste svoju maštu. Tako je Vodolijina zavisnost – video-igrice, koje mogu da igraju satima bez prestanka. Možete im sakriti džojstik gdje god hoćete ,one će ga uvijek pronaći.

Ribe

Riba je jako emotivan znak koji može da postane navučen na alkohol. Piće im pomaže da smanje emocije koje su jakog intenziteta ne samo prema sebi nego i prema drugim ljudima.

Izvor: srpskacafe

MJESEC DANA MISTERIJE Otac nestale Barbare: Ne mogu da vjerujem da su dječaci prošli poligraf

Previous article

SB UN uz aplauz usvojio rezoluciju protiv Izraela

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin