MagazinZanimljivosti

Incident u avionu – “Nadam se da ćeš umrijeti”: Žena vikala i kašljala na putnike

0
Nesvakidašnji incident dogodio se u avionu koji je išao od Belfasta do Edinburga, kada je putnica iz čista mira počela da viče na ostale putnike, govoreći im da će da umru, a usput je i namjerno kašljala na njih, prenio je danas Dejli mejl.

Žena je izbačena iz aviona u nedjelju poslije skandala koji je napravila, a problemi su počeli kada su joj članovi posade rekli da stavi masku zbog korona virusa.

Incident je zabilježen kamerom, gdje se vidi i čuje kako psuje i viče -umrite-.

-Živite život. Svi će umrijeti jednog dana, znate li to? Svako umire. Da li je riječ o koroni ili ne, ali jasno je da je samo smrt siguran posao -, vikala je svom silinom, prenosi Dejli mejl.

Jedan od članova putnika je potom pobjesnio i rekao joj da napusti avion, što ju je još više naljutilo, čuje se na snimku.

– Nadam se da ćeš umrijeti, kopile jedno, nadam se da ćeš umrijeti -, vikala je i počela da kašlje na putnike.

Portparol kompanije IziDžet je potvrdio da je došlo do incidenta u njihovom avionu.

– Tačno je da je policija morala da interveniše na letu od Belfasta do Edinburga kada se putnica ponašala vrlo neprijatno. Prema pravilima EASA (Evropska agencija za bezbjednost vazdušnog saobraćaja), svi putnici sada moraju da pokriju lice maskama tokom ukrcavanja, iskrcavanja i leta, osim kada jedu ili piju. Ovakvo ponašanje se ne može tolerisati -, rekao je portparol.

noosti.rsNešić: Pokušaji da se DNS još jednom podijeli neće proći

Previous article

U FBiH još 285 zaraženih koronom, 11 ljudi preminulo

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Magazin