“Imam 43 godine i nijednu boru, samo zbog kore od banane”: Jeftin i koristan trik

“Ovo deluje kao botoks, samo je prirodno i malo lepljivije”, navela je ona

Kejt je 43-godišnja mama, koja je podelila jedan neobičan trik za negu lica i privukla pažnju hiljadama korisnika društvenih mreža.

Naime, na svom “TikTok” profilu je nedavno objavila snimak, u kom govori koja je tajna njene kože bez bora.

– Ja sam protivnik estetskih korekcija, a ako ne želite da zatežete lice iglicama, a da izgledate mlađe, onda imam savet za vas. Sve što vam je potrebno jeste unutrašnja strana kore od banane. Ona je bogata enzimima i deluje poput botoksa, samo je prirodna rutina. Radite piling sa njom i slobodno je dobro utrljajte u lice. Usput i odlično hidrira kožu lica – rekla je u ovom videu.

Kako Kejt navodi, ovo je sjajno za umanjivanje bora, a potrebno vam je svega dva minuta da to uradite. Čak ne morate ni vreme da gledate, jer ovo možete učiniti kada god i koliko god puta želite, kako ona navodi.

Snimak, koji je objavila pod korisničkim imenom @365gethappy, očigledno je mnoge ostavio zapanjenim, jer je brzo prikupio više od 186.000 pregleda za manje od 24 sata.

Korisnici društvenih mreža bili su impresionirani ovim jeftinim trikom i vrlo rado su svoje oduševljenje izrazili u komentarima.

(Ona.rs)