Jana: Da su mi gurali pare u grudi, bila bih milijarderka

Pjevačica Jana Todorović važi za jednu od najpopularnijih pjevačica, ali i jednu od rijetkih čiji je bujni dekolte potpuno prirodan. Folkerka je sada rekla da na nastupima ne dozvoljava da joj gosti stavljaju novčanice u dekolte, i da “nije pjevaljka”.

“Niste nigdje vidjeli snimak na kom mi neko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam voljela ni dopuštala, možda se desilo jednom iz šale, pa je to neko usnimio. Uvijek bakšiš držim u ruci ili stavim oko mikrofona i to je moja politika. Nisam pjevaljka, a svako ko želi da časti muziku ili mene može to da uradi na kulturan način. Danas bih bila milijarderka da sam to dozvoljavala, ali ne. Radije bih da nastavim da radim ovako kako sam radila do sada”, rekla je Jana i dodala da bi voljela da “uošte nema tolike grudi”.

“Ako mi vjerujete, više bih voljela da sam ravna kao daska! Obožavam da spavam na stomaku, a ovako je to neizvodljivo jer imam balone umjesto grudi, ali dobro, tako je, kako je. Sjećam se da se polemisalo o tome da li sam stavljala silikone ili nisam, a kad su se ljudi uvjerili u to da su mi grudi prirodne, počeli su da pljušte komplimenti. Svi misle da je to odlična stvar, a zapravo to najviše odgovara mom suprugu, koji u svemu tome uživa i voli što sam obdarena. Mene boli kičma, čak mi je i ljekar rekao da je to zbog težine i da čak postoji mogućnost da ih smanjim operacijom. Еto, da znate da velike grudi imaju i svoje mane.

atv