(FOTO) Voditeljka pozira samo tako: Dušica Jakovljević se skinula u kupaći i HIPNOTISALA RASNIM OBLINAMA, komentari samo pljušte

Voditeljka Dušica Jakovljević, redovno privlači pažnju javnosti svojom pojavom i atraktivnim izdanjima, a nedavno je nakon operacije grudi odlučila da uradi devijaciju nosa zbog zdravstvenih problema i ujedno ispravila nos, kao i liposukciju ruku i podbratka.

Naime, Dušica se skinula u jednodijelni kupaći kostim sa modernim dezenom na pruge, koji je istakao njene rasne obline, a ono što je odmah svima privuklo pažnju jeste njeno bujno poprsje, ali i zategnute noge i ravan stomak.

Atraktivna voditeljka pozirala je pred ogledalom u zapaljivom izdanju, a njeni fanovi su joj poručili da nikad bolje nije izgledala.

Dušica Jakovljević
FOTO: DUSICAJAKOVLJEVIC/INSTAGRAM /SCREENSHOT

“Dekolte za desetku”, “Au Dušice šta nam radiš”, “Baš je zategnuta”, “Jako dobro izgleda”, “Svaka čast Dušice”, “Bomba si”, “Kakva žena”, “Goriš”, “Nikad bolje nisi izgledala” – nizali u se komentari ispod objave Dušice Jakovljević.

Podsjetimo, Dušica Jakovljević iz svog prvog braka ima dvoje djece, sina Ognjena i kćerku Anđelu, a mnogi su ostalu zabezeknuti koliko dobro voditeljka izgleda, obzirom da je imala dva porođaja.

srpskainfo.com