OVO JE NAJBOLJE VRIJEME DA OD ARHANĐELA MIHAILA ZATRAŽITE ISPUNJENJE ŽELJE: Vjeruje se da se baš u ovaj čas NEBO OTVARA

Sutra, 21. novembra slavimo Aranđelovdan, dan posvećen svetom Arhanđelu Mihailu

Sutra nas čeka veliki praznik – Aranđelovdan. To je dan kada se morate obratiti našem anđelu čuvaru – najstrožem, ali i najpravednijem svetom Arhangelu Mihailu, vođi nebeskih trupa.

To je onaj anđeo koji je svrgnuo Lucifera u borbi između dobra i zla, svetlosti i tame.

Evo kada je najbolje vreme da od svetoga Arhanđela Mihaila zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja:

20. novembar – danas pokušajte da izbegnete neprijatne susrete i mesta koja ne volite. Od 14:12 pa do 14:45 tražite da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, te da nam podari mir i snagu.

Žena, Devojka, Molitva
foto: Shutterstock

21. novembar – Obavezno otiđite u crkvu i zapalite sveću. Molite se svom anđelu. Na ovaj dan tražite od anđela da ispuni vašu najdublju i najvažniju želju. Otvorite dušu i srce, delite radosti i tugu i na kraju se zahvalite. Nebo prima molitvu ceo dan.

22. novembar – Ovaj dan zatražite od Arhanđela Mihaila da vam pomogne sa teškoćama na poslu. Bilo da je u pitanju želja za većom platom, boljom pozicijom ili drugim poslom, ovu želju zamislite u periodu od 8:48 pa do 9:32.

Aranđelovdan, Arhangel Mihailo
foto: Shutterstock

Postoji predanje prema kome je Arhangel Mihailo kao nagradu od Boga dobio mogućnost da se dva puta godišnje spusti u pakao i oslobodi duše grešnika pružajući im počinak u nebeskom carstvu.

Ovo je dan kada morate da posetite crkvu, zatražite sreću i blagostanje, ali i dan kada je poželjno da učinite što više dobrih dela. Izbegavajte svađe, bes, negativnost.

Poželjno je da od Aranđelovdana, pa do 28. novembar kada počinje Božićni post, oprostite svojim neprijateljima i očistite dušu, spremajući se za ovaj veliki podvig.

stil.kurir.rs