Vladica ima lice anđela, a tijelo Hulka

Vladislava Galagan je ruska bodibilderka koja živi i radi u Pragu, a prije nekoliko mjeseci je dospjela u žižu interesovanja jer su joj ukradeni snimci i fotografije na kojima je u potpunosti naga.

Isti su počeli da kruže društvenim mrežama i internetom, ali je lijepa brineta i prije toga redovno bila na meti najrazličitijih komentara.

Naime, ova Ruskinja je izrazito popularna na društvenim mrežama – samo je na Instagramu prati preko 1,7 miliona ljudi, ali ju je upravo ta slava izložila brojnim osudama i negativnim koment

Vladislava je veoma lijepa djevojka sa nježnim crtama lica, pa malo ko očekuje da ima građu koja može da parira onoj muškoj.

Ona se pasionirano bavi bodibildingom, a to je i te kako dalo rezultate – ima ogroman biceps, čelične trbušnjake, široka ramena, izražene mišiće na nogama.

Zbog svoje specifične građe zaradila je čak i nadimak Hulk, a dok su mnogi impresionirani njenom figurom, drugi smatraju da je jednostavno pretjerala i da “ubija” svoju ženstvenost.

“Ne shvatam da neko pri zdravoj svijesti sebi radi ovo”, “Prelijepa djevojka, bar dok joj ne vidš tijelo”, “Zašto si riješila da postaneš muškarac, plaši me”, “Ovo je prosto previše”, “Sramota je što je toliko lijepa žena izabrala da izgleda kao muškarac”, “Lice anđela, tijelo đavola”, samo su neki od komentara na njen račun

kurir