Dnevni horoskop za 26. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Dnevni horoskop za 26. januar otkriva Ovnovima prečicu koja bi mogla da im pomogne oko karijere. Samo nemojte previše da se oslanjate na druge. Pozovite osobu koja vam se dopada, nemojte da mučite i sebe i nju. Otvorite se prema drugima i ljubav će doći.

Bik

Imate sjajne i kreativne ideje, ali nedovoljno ste prodorni i da ih “pogurate” gdje treba. Danas se osjećate posebno motivisano i hrabro, pravi je trenutak da se izborite za sebe. Ne dozvolite da vas tuđa upornost pokoleba u stavu do koga ste došli kroz veliki bol i ljubavnu patnju.

Blizanci

Ostavite sve važnije poslove za sljedeću nedjelju, danas nije povoljan momenat za zaključivanje ugovora i okončanje projekata. Poželjećete da unesete izmjene koje će se ispostaviti kao bolje, zato ne brzajte. Partner će vas iznenaditi odlukom o zajedničkom životu.

Rak

Danas vam je slabiji fokus na poslu, promiču vam stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju. Moguće su kritike zbog ovakvih propusta. Očekuju vas izazovi na polju porodice, problemi koje samo vi možete da riješite.

Lav

Usmjereni ste na ljubavne probleme, jedva uspijevate da se izborite sa obavezama. Moguće je da ćete dobiti odličnu poslovnu ponudu. Pažljivo je saslušajte, ali odgovor odložite za narednu nedjelju. Neka vam se iskristališe situacija.

Djevica

Dnevni horoskop za 26. januar savjetuje Djevicama da budu odlučnije u odnosima sa članovima porodice. Loša finansijska situacija zahtijeva drastične promjene, a od vas zavisi da li ćete je popraviti. Digli ste ruke od ljubavi, ali ona nije od vas.

Vaga

Situacija na poslu je kritična, ukoliko se ne uozbiljite i odgovornije se postavite prema svojim zaduženjima, mogli biste da ostanete bez posla. Shvatite ovo kao upozorenje. Zakomplikovali ste ljubavne odnose dijelom jer ni sami ne znate šta želite.

Škorpija

Smetaju vam ogovaranja na poslu, ali ne znate kako da se postavite i šta da uradite da ih zaustavite. Taktika ignorisanja koju primjenjujete očigledno ne daje rezultate, možda bi trebalo da jasno kažete šta vam je na duši. Najavljene promjene vas brinu.

Strijelac

Neodlučni ste i to utiče na vaš učinak na poslu. S jedne strane razmišljate o radikalnim promjenama, pa čak i o promjeni radnog mjesta, a s druge strane vas ambicija gura da se još više dokažete na poziciji na kojoj ste. Sačekajte sa odlukom, još nije vrijeme za rez.

Jarac

Smeta vam rutina u koju ste upali, ali se ne trudite mnogo da je promijenite. Ako nećete sami, neko će to učiniti za vas. Dobićete ponudu koja vam se neće dopasti isprva, ali što duže budete o njoj razmišljali, biće vam privlačnija.

Vodolija

Kako se bliži kraj mjeseca, tako vam opada elan i volja da napravite “bum” na poslu. Potrošili ste se, najbolje bi bilo da uzmete pauzu, povedete voljenu osobu ili prijatelja i otputujete negdje zna vikend. Slobodne Vodolije nevjerovatno zrače.

Ribe

Dnevni horoskop za 26. januar savjetuje Ribama da se ne vraćaju u mislima na neke ranije uspjehe, od stare slave se ne živi. Imate izbor – da se pokrenete i pokažete da možete i umijete ili da promijenite radno mjesto. Drugima već smeta vaša “kuknjava”, saberite se. Situacija u ljubavi se mijenja.