Milan Petrović kandidat SDS-a za gradonačelnika Prnjavora! (FOTO)

 

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prnjavor i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Petrović,  kandidat je Srpske demokratske stranke za gradonačelnika Prnjavora na predstojećim lokalnim izborima.

Odluka o kandidaturi Petrovića donesena je na sjednici Gradskog odbora stranke. Nosilac odborničke liste na predstojećim izborima biće Milan Aleksić, zamjenik predsjednika Gradskog odbora SDS-a.

Petrović kaže, u narednom periodu baviće se stvarnim problemima građana.

“Kad pobijedim za gradonačelnika neću građane razdvajati ni po stranačkoj, ni teritorijalnoj ni bilo kojoj drugoj pripadnosti. Radićemo u interesu svih građana Prnjavora. Prnjavorčani zaslužuju mnogo bolje, Prnjavor ne treba da bude jedan čovjek”, kaže Petrović.

Na sjednici Gradskog odbora SDS-a u Prnjavoru bilo je riječi i o odborničkoj listi.

Odbornička lista SDS-a još uvijek nije kompletirana, a iz rukovodstva kažu dolaze im prijedlozi sa terena.

Na današnjoj sjednici odlučeno je da nosilac liste bude Milan Aleksić.

“Čast mi je što sam neko ko će biti na čelu odborničke liste Srpske demokratske stranke, i neko ko će sprovoditi sve politike koje smo zajedno ovdje usaglasili. Na krilima pobjede Jelene Trivić koja je bila ostvarena zaslugom SDS-a u Prnjavoru, imamo veliku dozu optimizma da naš kandidat ima šansu da bude izabran od strane građana Prnjavora”, kaže Aleksić.

Sjednici je prisustvovao veliki broj članova Glavnog odbora SDS-a Prnjavoru.

TV K3