Ovi znakovi će imati najviše sreće u ovoj sedmici

Ove sedmice pet horoskopskih znakova imaće vremena pružiti sebi brigu i ljubav koja im je potrebna.

Važno je samo da postave zdrave granice i ugode sebi jer su njihove potrebe jednako važne kao i tuđe.

Savršeno je vrijeme i da stvore nešto trajno, bilo da je riječ o kreativnom projektu, poslu ili romantičnoj vezi.

Ako ste jedan od ovih pet horoskopskih znakova, budite iskreni o svojim željama i imaćete sreće ove sedmice.

Ovan

Imate više moći na dohvat ruke nego svi vaši protivnici zajedno i to je vaša snaga ove sedmice.

Ne dopustite nikome da vas učini malim ili beznačajnim. Vi ste snažni, samo drugi to možda još ne znaju. Takođe, postavite zdrave granice i radite ono što odgovara vašoj duši.

Ako vam treba vremena za sebe, uzmite ga, ne morate se nikome objašnjavati. A isto vrijedi i ako se želite družiti s drugima.

Rak

Vaša unutrašnja snaga je fascinantna stvar. Ona vam uvijek pomaže da nastavite napredovati u životu, uprkos vašem okruženju.

A ove sedmice kosmičke sile posebno će biti na vašoj strani. Vaša će intuicija biti još jača pa obratite pažnju na znakove koji se pojavljuju.

Bik

Ne razmišljate previše u crno-bijelim okvirima, već ćete shvatiti da postoji puno sivila. To ponekad znači da i dobar čin može dovesti do nečega lošeg.

Ali, kosmičke sile su na vašoj strani i radite ono što mislite da je dobro i ne dajte da vas negativni komentari spriječe u vašim naumima. Pred vama je dug put, ali dobro vam ide.

Jarac

Shvatite da i kao početnik možete postići nešto sjajno te da ne trebate biti stručnjak u određenom području kako biste uspjeli.

Isto tako, ako se osjećate emotivno i to vam se ne sviđa, prebacite se na nešto drugo. Vaša je intuicija ove sedmice jača i pomoći će vam da se usmjerite prema onome što vam koristi.

Lav

Niko vas ne može zaustaviti, osim ako im to ne dopustite i tada zapravo sami sebe sabotirate.

Ali, važno je da se u tim trenucima oslonite na svoj lični stil i budete vjerni sebi u svim životnim aspektima. Karma će biti na vašoj strani.

Takođe ćete imati vremena i za zabavu pa se družite s prijateljima i voljenim osobama, prenosi “Miss7Zdrava”.