Život i stil

Influenserka Dana pokazala kako smanjuje struk i produžuje noge

0
Influenserka Dana Merker objavila je video u kojem pokazuje kako si svako u samo par sekundi može uljepšati tijelo na fotki.

Merker je koristila jednostavnu aplikaciju i pokazala kako se koristi te uporedila slike prije i poslije. Produžila je noge, stanjila struk i popravila lice, a rezultat su naglašeniji ženski atributi na slici poslije.

– Ova aplikacija uređuje tijela u videima, nevjerojatno je realistična. Mogu stanjiti struk, produžiti noge, mogu promijeniti cijelo svoje lice, izgladiti kožu, smanjiti nos, dodati filter. Mogu si napraviti figuru pješčanog sata, i to sve u videu – napisala je, ali i dodala savjet.

– Zato idući put kad surfate po internetu i predbacujete si za sve što niste, sjetite se da ste nevjerojatno ljudsko biće koje diše, s manama, moćno i osjetljivo, snažno. A internet nije ogledalo. Zato ne uspoređujte njihovu stvarnost sa svojom – napisala je Merker u objavi.

Inače, ova žena često na svom profilu, koji prati 2.2 miliona ljudi, objavljuje svoje obrađene fotke pokraj onih neobrađenih kako bi naglasila moć interneta u stvaranju pogrešne percepcije.

index hrDOKTOR NESTOROVIĆ poručio Kriznom štabu: Ovo više nema smisla!

Previous article

Verhelji: Za kandidatski status BiH potreban značajan progres

Next article

You may also like