NovostiRS/BiH

Izetbegović: Bosne i Hercegovine je sve više

0

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PS BiH) i predsjednik SDA Bakir Izetbegović, povodom Dana državnosti BiH, koji se u Republici Srpskoj ne obilježava, zajedno s visokim delegacijama sa svih nivoa vlasti u Bosni i Hercegovini, položio je cvijeće na spomen-obilježju “Vječna vatra” u Sarajevu, kao i na šehidskom mezarju “Kovači”, te odao počast braniocima Bosne i Hercegovine i prvom predsjedniku Predsjedništva Republike BiH Aliji Izetbegoviću.

On je ovom prilikom kazao da je Bosna i Hercegovina trenutno u jednoj krizi koja, ipak, ukazuje na njeno jačanje, jer je kriza izazvana defanzivom antibosanskih snaga.

Čestitajući svim građanima Bosne i Hercegovine, Izetbegović je, takođe, naglasio da je Bosne i Hercegovine sve više.

“U ovom času imamo u parlamentu, Predstavničkom domu, 58 posto parlamentaraca koji su egzaktno u probosanskim strankama. Sa pametnom politikom lako će to otići i na dvije trećine i na 70 posto, plus svi oni koji žele mir, žele sigurnost svojoj djeci. Imaćemo kritičnu masu da vrlo lako ovu zemlju vučemo u pravom smjeru”, kazao je Izetbegović.

fenaGrađani Srpske češće biraju fajzer vakcinu zbog putovanja

Previous article

SNIŽENJA DO 60% U VIŠE OD 100 RADNJI – BLACK FRIDAY VIKEND U DELTA PLANETU!

Next article

You may also like

More in Novosti