Život i stil

Jelena Rozga ima velike zdravstvene probleme: Rekla sam ‘sad je dosta’

0

Duet Jelene Rozge i Saše Matića pod nazivom “Ti i ja” u samo je tri dana premašio 1,5 miliona pregleda na YouTubeu!

Splitska pjevačica ne krije sreću zbog toga te je tim povodom gostovala u RTL-ovom Exkluzivu.

”Moram priznati da sam se u prvoj sekundi slušanja pjesme rasplakala. U toj sekundi sam rekla Saši: ‘To je naša pjesma koju smo čekali sedam godina’. Predivna, dira u dušu i srce i sigurna sam da će biti zaista veliki hit”, rekla je Jelena Rozga.

Praznike će lijepa pjevačica provesti radno. Za doček Nove godine već je rasprodala koncert u Novom Sadu, a velik je interes i za njen božićni nastup na splitskom Adventu.

”Ovo je prvi put da ću za Božić biti kući na ovoj bini ovdje, par metara, s moje lijeve strane. Imam veliku tremu, a isto tako jedva čekam započeti. Jedva čekam taj 25. da se popnem na binu i da pjevam sa svojim Splićanima”, iskrena je Rozga.

Međutim, nije govorila samo o poslovnim poduhvatima. Plavokosa Splićanka otvorila se i privatnim stvarima.

Tako je otkrila da je tokom pandemije napokon naučila reći “ne”, i to prvenstveno zbog zdravstvenih problema koji je prate.

Za “RTL” se tako požalila da više nema štitnu žlijezdu, što iziskuje velike promjene u životnom stilu. Pjevačica se, naime, bori s autoimunom bolešću Hashimoto.

“Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: ‘E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam”’, izjavila je 44-godišnja Splićanka.Stiže promjena vremena

Previous article

Izetbegović pohvalio opoziciju u RS: “Uradili su pravu stvar”

Next article

You may also like