Život i stil

Kako se ljubi, takav je u krevetu

0

Po načinu na koji se neko ljubi možete o toj osobi saznati mnogo, tvrdi naučnik Justin Garcia koji se godinama bavio proučavanjem navika ljubljenja u 168 različitih kultura šiPrema njegovom istraživanju objavljenom u stručnom časopisu American Anthropologist, već iz prvog poljupca možete otkriti da li je neko pažljiv ili sebičan u krevetu, a u nastavku saznajte šta još možete saznati iz samo jednog poljupca:

Postoji li strast

Ljubljenje je najlakši način da saznate ima li strasti između vas. Uobičajeno je da se tokom ljubljenja u telu povećava nivo hormona dopamina zbog čega se osećate uzbuđeno i sretno, a ako pak ne osećate ništa osim njegovog jezika u svojim ustima, to znači da između vas nema ni strasti, tvrdi Garcia.

Koliko brine o sebi

Svako u ustima ima specifičan ukus i zadah koji potieču od ishrane, genetike, zdravstvenog stanja i higijenskih navika, kaže Justin Garcia. Da vaš frajer baš i ne vodi najbolju brigu o svom zdravlju i higijeni osim lošeg zadaha odaje i gusta pljuvačke koju uzrokuje dehidracija.

Kakav je u krevetu

Garcia tvrdi da način na koji vas ljubi može otkriti i kakav će biti u krevetu. Ako krene s laganim poljupcima i istražuje što vam se sviđa, verojatno će jednako pažljiv biti i pod jorganom. S druge strane, frajer koji je pri ljubljenju nasrtljiv i grub verojatno je takav i u krevetu.rom sveta.

b92

Ovako izgleda srpski Sibir u maju: Konj se probija kroz smetove, zaleđeni prizori zaista ostavljaju bez daha (FOTO)

Previous article

SANA U PRIJEDORA NARASLA NA SKORO PET METARA Vreće s pijeskom jedina odbrana

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.