MagazinZanimljivosti

Kanadski par pokupovao sve zalihe mesa, sada uplašeni za život

0

Kanadski par nakon što je pokupovao cijelu zalihu mesa u jednom supermarketu i ”hvalio se” time, sada živi u strahu, jer im kako navode stižu brojne prijetnje, čak i smrću.

Dan Markote i njegova djevojka snimljeni su prošlog vikenda kako su prepunili kolica kobasicama, šunkom i ostalim mesnim prerađevinama, prenosi New York Daily mail.

Video prikazuje par sa dvoje kolica prepunih mesa u trenutku kada su milioni ljudi preplavili prodavnice kako bi kupili osnovne stvari i pripremili se za pandemiju korona virusa.

Markote i njegova djevojka “trčali su ispred svih i otimali im i svaki poslednji komad. Uz sve hvalili su svima zalihama i time da nisu ostavljali ”nikome ništa”.

Vlasnica radnje ih je optužila za stvaranje panike usred izbijanja korona virusa, a nakon tog iskustva su uveli ograničenje na kupovinu prozvoda.

“Svi sad znaju ko sam, dobijam prijetnje smrću, ne javljam se na telefon, izgubiću i posao. Moja sopstvena majka me se stidi”, rekao je Markote za Vancouver Is Avesome.

Marcotte je rekao da je zbog toga donirao 1. 000 dolara banki hrane Lake Country. Takvu kupovinu nazvao je ”greškom” jer ga je uhvatila anksioznost zbog pojave korona virusa. Par dodaje, da je istu kupovinu obavio prije samo mjesec dana niko ne bi obratio pažnju na njih.

Markote kaže da su preplašeni, bez obzira sto je video uklonjen sa Fejsbuka.

New York Daily Mail podsjeća da su rafovi upravo zbog “te vrste anlksioznosti” ispražnjeni u brojnin prodavnicama širom zemlje, a da su Amerikanci viđeni kako zbog toaleta papira idu čak u Meksiko.

tanjug

Dodik: Neće biti problema u snabdijevanju šećerom, uljem i ostalim namirnicama

Previous article

Doktorici iz Prijedora prekršajni nalog zbog izazivanja panike

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin