MagazinSvijet poznatih

Lečić se oglasio nakon što je Štajnfeld dala izjavu policiji

0

Glumac Branislav Lečić negirao je danas optužbe o silovanju glumice Danijele Štajnfeld i istakao da je u pitanju, kaže, “najgnusnija laž” koja ima za cilj da ga diskredituje, saopštio je danas tim za medije Demokrata Srbije.

“Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje”, rekao je Lečić u izjavi za medije u kojoj se potpisao kao predsjednik Demokrata Srbije.

Glumica Danijela Štajnfeld, trenutno je u Beogradu, a prije nekoliko dana se pojavila u beogradskom Višem tužilaštvu gdje je otkrila identitet seksualnog napasnika. Mediji pišu da je riječ o glumcu Branislavu Lečiću.

Ivana Rakočević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je da je Danijela Štajnfeld u prisustvu zamjenika javnog tužioca u policiji navela identitet evenualnog izvršioca djela.

“U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela. Kao učinioca je navela B.L.”, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Ivana Rakočević, navodeći da su dalje provere u toku i da se radi na prikupljanju dokaza. Više o tome čitajte ovdje.

tanjugVatrogasac iz Okučana: Rolne papira prepolovile ljude

Previous article

Državljani BiH uhapšeni zbog krijumčarenja 15.000 kutija cigareta

Next article

You may also like

More in Magazin