MagazinSex i ljubav

Ljetnje seks greške

0

ČUVAJTE KONDOME NA HLADNOM MESTU

S dolaskom ljeta, raste i seksualna želja. Ali, visoke temperature, osim toga, oštećuju i kondome. Nemojte ih ostavljati u autu ili na mestima izloženim suncu jer ih visoke temperature mogu uništiti. Tako se povećava i rizik od polno prenosivih bolesti ti neželjene trudnoće.

VRUĆE STRASTI U VODI POVEĆAVAJU RIZIK OD POLNIH BOLESTI

Seks u bazenu možda zvuči primamljivo, ali nije najbolja ideja, slažu se stručnjaci. Voda ispire prirodni lubrikant koji telo izlučuje što, osim trenja, povećeva i rizik od bakterija i virusa. Zbog toga je i rizik od polno prenosivih bolesti i infekcije mokraćnih puteva veći. Kondom može da spreči polne bolesti, ali ga oštećuje hlor iz bazena. Ništa manje nije opasan ni seks u moru ili rekama.

DOBRO RASPOLOŽENJE MOGU DA POKVARE INSEKTI

Kod seksa u prirodi, osim na privatnost, valja pripaziti i na okruženje. Insekti i otrovno bilje u trenu mogu pokvariti raspoloženje, uzrokovati otečenost i neugodan osip na genitalijama. Takođe, treba uzeti u obzir i sunce koje može da prouzrokuje opekotine i dehidraciju.

LIZANJE ALKOHOLA SA TIJELA MOŽE UZROKOVATI OPEKOTINE

Ispijanje alkoholnog pića kao što je tekila s trbuha u vrućim danima nije baš najbolja ideja. Limun na koži može ostaviti opekotine naročito ako ste izloženi direktnom suncu.

NEMOJTE SE PLAŠITI ZNOJA, ON VAS ČINI JOŠ PRIVLAČNIJIM

Iako se miris znoja najčešće ne povezuje sa ugodnošću, znoj tokom seksa privlači partnere. Znojenjem se otpuštaju feromoni koje registruje deo mozga zadužen za seksualni nagon i želje. To nas čini poželjnima.

UVIJEK DRŽITE VODU KRAJ KREVETA

Seks u letnjim mesecima podstiče pojačano znojenje i deluje poput mini treninga. Time se gubi puno tečnosti pa valja naoknaditi gubitak redovnim unosom vode. Poželjno je kraj kreveta držati flašicu vode ili pak u predigri iskoristiti kockice leda.

NEMOJTE ŽURITI

Visoke temperature krive su za pojačano znojenje koje može biti neugodno i pokvariti raspoloženje. Umesto toga najbolje je usporiti i uživati u strastima. Istraživanja su to i potvrdila. I žene i muškarci dožive jači orgazam kad je strast “spora”.

“Pipl” je odlučio: Ovo je najseksipilniji neženja na svetu!

Previous article

Servisne informacije za 02.07. 2014. godine

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin