Uncategorized

Mars se povezuje sa Neptunom: Evo kako će to uticati na vaš ljubavni život do januara 2020.

0

Mars je sa Neptunom je juče sklopio astrološki kvadrat, a to će posebno uticati na naše ljubavne živote. Neki problemi će trajati do januara 2020. godine, pa se na vreme spremite.

27. aprila je Mars koji se nalazi u Blizancima sklopio zvezdani kvadrat sa Neptunom u Ribama. Za sve znakove to znači da im se strah od nepoznatog uvlači u kosti i da će zbog toga biti sprečeni da žive slobodno i oslobođeno.

Položaj zvezda uvek odigrava važnu ulogu u našem ljubavnom životu, pa će tako biti i sada.

Foto: Pixabay.com

U astrologiji kvadrat predstavlja položaj dve planete koje su u položaju od 90 stepeni jedna u podnosu na drugu, te na taj način stvaraju napetost na zvezdanom nebu. Često se kvadrati vide kao negativan tranzit, jer mnogo toga iznose na površinu. Međutim, oni mogu da pomognu da pređemo preko nekih stvari koje nas jednostavno koče u našem daljem napredovanju.

Interesantno je da se ovaj tranzit neće promeniti do januara 2020. godine što je jako dug period, jedan od dužih tranzita u poslednje vreme. On će bukvalno odrediti naš ljubavni život na devet i više meseci.

Foto:Pixabay.com / Neptun u retrogradnom Marsu će doneti velike promene u važ život

Ono što je potrebno da znamo je da strah ne mora uvek da bude negativna stvar. Sasvim je normalno da ga imamo kada nam se dešavaju stvari po prvi put u životu ili kada se upuštamo u neke nove avanture ili povlačimo drugačije poteze.

Strah nas smešta u našu komfornu zonu i onemogućava nam da rizikujemo i da možda doživimo nešto novo i lepo. Zaglavljenost u poznatom će se odnositi i na naše ljubavne živote, pa neće biti promene ljubavnog ili bračnog statusa kao ni raskidanja ili nalaženja novog partnera.

Foto: Pixabay.com

Mnoge stavri će nam stajati na putu. Ne samo mi sami i naše suzdržavanje, već i okolnosti u kojima ćemo se naći. Iako ne bi trebalo, puno pažnje ćemo posvećivati onome što o nama misle drugi ljudi, a to nikako nije dobro.

Mars je planeta akcije i ambicije. Neptun je planeta romantike i sanjarenja. Nikako ne idu zajedno i ne uklapaju se. Tako da će do januara 2020. godine naš cilj biti da ih pomirimo i primirimo.

(Telegraf.rs / yourtango.com)

Snimak obišao svijet: Nejmar otkrio zbog čega je udario navijača

Previous article

“Proizvodite više, trebaju nam vaši automobili”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.