MagazinZanimljivosti

MJESEČNI HOROSKOP Lavovi spremni na flert, Vage na meti LAŽNIH PRIJATELJA

0

U novembru zvijezde donose neočekivane preokrete u živote svih horoskopskih znakova. Vladavina Škorpije uzburkaće strasti u vezama i donijeti prosperitet na poslovnom planu.

Saznajte šta su zvijezde spremile za vas!

Ovan

Ovnove očekuje buran period na polju ljubavi. Slobodni Ovnovi će se suočiti sa svojim strahovima i shvatiće zbog čega izbjegavaju vezivanje i ulazak u ozbiljnu vezu. Prva sedmica novembra rezervisana je za prijatelje i porodicu, ali i za dobre provode i izlaske u kojima će slobodni Ovnovi imati priliku da promijene svoje stavove i započnu zanimljivu komunikaciju s osobom suprotnog pola.

Zauzeti Ovnovi će poželiti da razbiju rutinu i isprobati nove stvari s partnerom. Potrebno vam je više avantura i događaja, ne možete prihvatiti da vam dani liče jedan na drugi. Partner će podržati ideju i uživaćete u zajedničkim trenucima, najviše polovinom mjeseca.

Na poslovnom planu, Ovnove očekuju dobre vijesti! Mnogi Ovnovi će dobiti priliku da se pokažu u svom najboljem izdanju i da pokažu i saradnicima i kolegama koliko su njihove ideje inovativne. Pojaviće se nove poslovne prilike, koje djeluju interesantno, ali novembar nije pravo vrijeme za krupnije odluke i za potpunu promjenu posla.

Dolaziće i do promjene planova i biće vam potrebna podrška porodice i bliskih ljudi, jer su oni u ovom periodu vaš glas razuma. Sve zadatke i započete poslove riješićete na vrijeme i neće biti mnogo tenzije na poslu.

Zdravlje je promjenjivo. Moguće su češće glavobolje i problemi s kičmom.

Bik

Bikove u novembru očekuje period pun lijepih događaja na ljubavnom planu. Zauzeti Bikovi posvetiće puno pažnje partneru i njegovim potrebama i učiniće sve da partner bude zadovoljan. Sada je idealno vrijeme da izgladite odnose i da stavite točku na stare rasprave koje se već mjesecima kovitlaju u vazduhu.

Strasti će se smiriti i neće biti više izliva bijesa. Primjetićete gdje ste griješili i partner će to cijeniti.

Što se tiče slobodnih Bikova, oni maštaju o ljubavnoj priči koja će biti veća i romantičnija od svih ostalih, te otvaraju svoja vrata za potencijalnog partnera. Budite iskreni u svojim očekivanjima i željama, kako se kasnije ne biste razočarali.

Bikovi će imati priliku da zasiju na poslovnom planu i napreduju u svojim karijerama. Trebate obratiti pažnju na odnose s kolegama, jer svojim stavom možete stvoriti tenziju na radnom mjestu, a to vam u ovom trenutku nikako nije potrebno. Druga polovina mjeseca biće dobra za finansije; uspjećete da stvorite novac na razne načine i konačno ćete uspjeti da uštedite.

Javljaju se dodatni prihodi iz neočekivanih izvora. Važno je da taj novac ne potrošite olako. Ako planirate da sarađujete s nekim iz inostranstva ili planirate da odete tamo da radite, novembar je pogodan za to.

Vaš imunitet je oslabio i moguće su prehlade i virusi. Pokušajte ga ojačati na prirodan način.

Blizanci

Blizanci u novembru pokušaće da stvore harmoničan i romantičan odnos s partnerom, ali to će trajati samo dok se ne pojavi sukob ili prepreka. Burno reagujete kada vam se nešto ne sviđa i to dovodi do nerazumijevanja od strane partnera. Probajte mirnije razgovarati i donositi odluke hladne glave.

Izbjegavajte rasprave oko sitnica.

Slobodni Blizanci imaju priliku da polovinom mjeseca upoznaju osobu koja je vrijedna pažnje i koja će ih uspjeti zainteresovati. Biće mnogo izazova i ponuda, a na Blizancima je da odluče da li im je u ovom trenutku potrebna kratka avantura ili žele započeti nešto ozbiljnije!

Na poslovnom polju, Blizance očekuju dani koji će biti ispunjeni novim idejama, ali ovaj mjesec nije pogodan za započinjanje novih projekata i za prihvatanje obilnih zadataka. Ako nastavite istim tempom kao i prošlog mjeseca, uspjećete kvalitetno odraditi sve što ste zacrtali, ali ako prihvatite još posla, biće vam teško da ostanete fokusirani i da sve napravite kako treba.

Finansijska situacija će biti zadovoljavajuća, ali biće i nepredviđenih troškova, koje trebate pravilno organizovati i rasporediti. Krajem mjeseca očekuju vas novčani dobici. Bićete zadovoljni što ste konačno riješili sve novčane probleme koji su vas mučili.

Što se tiče zdravlja, očekuje vas mjesec u kojem ćete biti nervozniji nego inače. Stres će biti konstantno prisutan pa bi bilo dobro da se više odmarate.

Rak

Zauzeti Rakovi će ovog mjeseca ulaziti u konflikte s partnerom sve do polovine mjeseca, a kasnije će se situacija normalizovati. Imate osjećaj da ne razumijete partnera i stalno ga krivite za rasprave, a izbjegavate da vidite gdje vi griješite.

Izbjegavajte dublje svađe, kako ne bi došlo do zahlađenja odnosa. Romantični i strastveni momenti čekaju vas u trećoj sedmici mjeseca i ovaj period treba iskoristiti za poboljšanje odnosa. Dozvolite da vrijeme dovede stvari u red. Slobodni Rakovi su avanturističkog duha u ovom periodu i sviđa im se sva ta pažnja koju imaju od suprotnog pola. Moguće je da će se traganje za partnerom nastaviti još malo, ali vi već znate ko vam je osvojio srce.

Ako planirate pokrenuti vlastiti posao, za to treba sačekati kraj mjeseca, jer je to bolji period nego sam početak. Početak mjeseca donijeće nesuglasice na radnom mjestu, pa obratite pažnju da svojim izjavama ne povrijedite kolege. Trebate da razmislite prije nego što donesete važnu poslovnu odluku, jer svaka medalja ima dvije strane.

Rakovi sada imaju izraženu želju da se pokažu i da naprave nešto neviđeno što će doprinijeti njihovom uspjehu. Ne srljajte ukoliko niste sigurni da bi ta odluka zaista mogla promijeniti vaš status na poslu. Što se tiče finansija, trebali bi bolje organizovati novac, jer trošite više nego što je preporučljivo.

Potrebna vam je umjerena fizička aktivnost. Hranite se zdravije i birajte lakšu hranu.

Lav

Lavovima koji su u vezi ili u braku nailazi period u kojem imaju manjak strpljenja i razumijevanja. Mnogi Lavovi koji nisu sigurni u svoju ljubav odlučiće da potraže novo rešenje. Polovina mjeseca donijeće mir pa će Lavovi jasno vidjeti gdje griješe i moraće pristati na kompromis. U novembru bi trebali da izbjegavaju burne reakcije i produbljivanje započetih svađa.

Tenzija je pojačana, ali ovdje vi vodite glavnu riječ kada su sukobi u pitanju. Potrebno je više tolerancije i ponovo će zavladati ljubavna bajka. Slobodni Lavovi ne pristaju na dosadne ponude i tragaju za nečim novim i neponovljivim. Očekuju vas zanimljive ponude i moguće je da ćete pristati na flert i avanturu. Trebali bi izbjegavati partnere koji nisu slobodni.

Biće ovo aktivan poslovni mjesec koji donosi uspjehe za pripadnike ovog znaka. Imaćete potrebu za poslovnim promjenama, ali najbolje bi bilo da se posavjetujete o tome s bliskim ljudima, jer je moguće da ne vidite sve detalje iz svog ugla.

Novčana stabilnost vam je od izuzetne važnosti u ovom mjesecu i uspjećete odvojiti novac za sve što ste planirali. Idealan je period da dobro razmislite o svom hobiju, jer vam on može donijeti dodatne prihode, a uz to, uspjećete i da sebe kreativno izrazite. Za to vam je potreban detaljan plan, ukoliko namjeravate da se ozbiljno posvetite hobiju i sagledate ga iz poslovnog ugla.

Osjećate se dobro, ali se čuvajte nesmotrenih povreda i posjekotina.

Djevica

Zauzete Djevice su ovog novembra fokusirane na dom i na porodične odnose. Pokušaćete izdvojiti što više vremena za poboljšanje odnosa s partnerom i vaš trud će se isplatiti. Partner će poštovati to što se trudite i što ste konačno spustili loptu. Možete se opustiti i uživati u sitnim zadovoljstvima i u lijepim trenucima – novembar će biti pun romantičnih momenata koji su vam baš nedostajali.

Slobodne Djevice imaju priliku da pronađu svoju srodnu dušu, jer je ovaj mjesec prepun susreta, komunikacije i dobrog provoda. Budite iskreni na samom početku i nemojte taktizirati, jer je vrijeme da otvoreno govorite o svojim željama i očekivanjima.

Djevice su vrijedne i motivisane da u ovom periodu naprave sve ono što su dogo odlagale. Imaćete energije za poslovne izazove i treba iskoristiti početak mjeseca za stvaranje novih poslovnih planova. Imaćete priliku da se istaknete kao dobar i uporan radnik, koji je u stanju da ispuni sve zacrtane ciljeve.

Ovaj mjesec sjajan je za postavljanje temelja za budućnost, tako da bi bilo dobro da sve potencijalne saradnike dobro saslušate i da im date šansu da ostanu u vašem životu. Finansijska situacija je stabilna i uspjetćete održati ravnotežu. Konačno uspijevate postaviti prioritete i to će vam dosta pomoći.

Više spavajte i čuvajte se prehlada.

Vaga

Vage koje su u braku ili vezi nailaze na nesigurnost koja u njima tinja i to im otežava donošenje konkretnih odluka. Rješenje svih problema dolazi u drugoj polovini novembra, na scenu stupaju mirniji trenuci puni romantike i pažnje od strane partnera. To će donijeti i razrješenje konflikta, jer ćete jasno sagledati situaciju koja je dovela do problema.

Slobodne Vage jedva uspijevaju pronaći malo vremena da se posvete traženju novog partnera. Čini vam se da je prava ljubav daleko od vas i pomalo ste razočarani što ne nailazite na ono o čemu maštate. Krajem mjeseca dobićete zanimljivu ponudu za sastanak koja će vas uvjeriti u suprotno.

Okupirani ste poslom, toliko da teško pronalazite vrijeme za sebe. Prihvatate nove zadatke, smatrajući da su oni itekako važni za vašu budućnost. Nemojte pretjerivati, jer ne možete sve postići. Dobar je period za realizaciju starih ideja. Možete ih preoblikovati i započeti u potpuno novom ruhu.

Odgovaralo bi vam kraće putovanje pa ako se ukaže prilika, obavezno idite, bez obzira da li je poslovno ili ne. Ako imate dobar plan za ulaganje novca, novembar je mjesec za to! Morate paziti kome vjerujete, jer se kolege s posla nekada mogu družiti s vama samo iz lične koristi. Budite obazrivi i ne otkrivajte svoje poslovne tajne.

Ojačajte imunitet i pokušajte da se izborite s negativnim navikama.

Škorpije

Škorpije, srećan rođendan! Ovog mjeseca zauzete Škorpije imaju priliku da provedu lijepe momente sa svojim prijateljima, porodicom i partnerom i da stave tačku na odnose koji im ne odgovaraju. Stabilne emocije i sigurnost su ono što će obilježiti mjesec, ali biće dana kada ćete osjetiti da nešto ne štima i da vas niko ne razumije.

To je samo prolazna faza, koja će se potpuno umiriti krajem mjeseca. Tražićete podršku od partnera za važne odluke. Slobodne Škorpije nisu spremne za vezivanje i odgovara im udvaranje i flert, ali ne i više od toga, jer sloboda ima svojih prednosti.

Novembar je idealan period za nove poslovne poduhvate. Sve vam ide od ruke, a to će se i odraziti na poslovnom planu. Motivisani ste da donesete važne odluke, ali morate paziti da ne oštetite ljude u svojoj okolini. U potrazi ste za dobrim ulaganjem, pa će ključan biti savjet od velike pomoći. Savjet će vam dati saradnik iz prošlosti.

U ovom mjesecu ćete uspjeti da nadoknadite sve propuštene prilike i vrata će vam se sama otvarati za nove poslove. Trebali bi iskoristiti novembar za odluke, jer vas tek krajem mjeseca očekuje tempo gdje ćete samo razmišljati o poslu i raditi na projektima.

Zdravlje je dobro, mada su mogući manji problemi s kičmom. Pazite kako vozite.

Strijelac

Strijelce u novembru očekuju naglašeni osjećaji, kako dobri, tako i loši. Bićete osjetljiviji pa su moguće i suze bez ikakvog razloga. Obratite pažnju na svoje emocije, kako ne biste ulazili u dodatne rasprave s partnerom, koji ne može razumjeti zbog čega se tako osjećate.

Zauzeti Strijelci će pokazati svoju ljubomoru i slabosti, ali se krajem mjeseca sve vraća u normalu. Pokušajte se kontrolisati, jer ćete samo pravilnom i iskrenom komunikacijom riješiti sve probleme koji su nastali u međuvremenu. Slobodni Strijelci su spremni za novu romansu. Uživajte u udvaranju i pažnji koju imate od strane suprotnog pola.

Na poslovnom planu, Strijelce očekuje aktivan mjesec u kojem će doći i do nagrađivanja i poboljšanja statusa. Imate problem s pronalaženjem fokusa, jer radite mnogo stvari odjednom. Bitno je da se fokusirate na ono što najbolje radite i date sve od sebe da u tome i uspijete.

Neke poslove ćete morati da stavite na pauzu i ne trebate imati grižu savjesti zbog toga. Odnosi s kolegama su odlični ovog mjeseca i shvatićete zbog čega je važan timski rad i timski duh. U redu je da tražite pomoć kada ne stignete obaviti sve na vrijeme; ne možete ni sve sami.

Počnite da se hranite zdravije.

Jarac

Nezadovoljni ste, jer duboko u sebi znate da ste neke stvari propustili i da niste iskoristili šanse koje su vam se nudile na ljubavnom planu. Nezadovoljstvo će biti vidljivo, ali polovinom mjeseca Jarci će pokušati da obrate pažnju na svog partnera i iznenade ga romantičnim gestama.

Ovo će biti pravi potez, jer će se zbog toga osjećati mnogo bolje i ispunjenije. Slobodni Jarci očekuju od potencijalnih partnera da budu oni pravi, ali sada nije idealan period za ulaženje u ozbiljne veze. Odgovaraće vam druženje s novim osobama, pa iskoristite ovaj period za uživanje i izlaske.

Što se tiče posla, ovog mjeseca Jarci će uživati u uspjesima za koje su se mjesecima trudili i borili. Konačno ste stali na svoje noge i slijedi vam stabilan period u kojem imate prihode na koje ste dugo čekali. Odgovaraće vam finansijska stabilnost, ali pokušajte uštediti novac koji će dolaziti iz neočekivanih izvora.

Neke kolege će biti ljubomorne na vaš uspjeh. Poslovne planove i tajne zadržite za sebe, jer i sami znate koliko se teško dolazi do velikog uspjeha. Krajem mjeseca ćete imati više posla nego što očekujete pa se početkom mjeseca dobro odmorite i napunite baterije.

Zdravlje nije stabilno i ne biste trebali izbjegavati posjetu doktoru ako se ne osjećate dobro.

Vodolija

Zauzete Vodolije imaju potrebu da provode više vremena s partnerom; u tome će uspjeti tek polovinom mjeseca. Sada je pravo vrijeme da se malo odmorite od posla i da uživate u romantičnim i malim zadovoljstvima. Na početku mjeseca bićete suočeni s prolaznim svađama, jer ste već duže vrijeme pod stresom.

Pokušajte da ne iskaljujete bijes na druge ljude. Umjesto toga, možete početi trenirati.

Slobodne Vodolije će biti razočarane jer novi partneri ne ispunjavaju sve njihove potrebe i želje. Bitno je da budete iskreni prije ulaska u ozbiljniju vezu. Izbjegavajte partnere koji odbijaju da pokažu emocije, kako ne biste bili povrijeđeni.

Na poslovnom planu očekuju vas izazovi i promjene. Imate previše posla i osjećate tenziju koja će trajati do kraja mjeseca. Od nekih projekata morate odustati, jer nemoguće je da postignete sve što ste sebi zadali. Ako započinjete novi poslovni poduhvat, u novembru će on biti izuzetno važan za dalji tok karijere.

Podršku dobivate s mnogih strana i trebate prihvatiti pomoć koja vam se nudi. Imajte na umu da je važno da ustrajete u svojim idejama i da razmišljate dugoročno. Nemojte odustajati čim se jave manje prepreke, jer veliki uspjeh tek slijedi!

Pazite šta jedete, jer je moguće nagomilavanje kilograma. Unosite više tečnosti.

Ribe

Zauzete Ribe suočene su sa svojim tajnama i strahovima. Biće im teško da objasne partneru kako se osjećaju i zbog čega je to tako. U vama tinjaju neizrečene riječi i nemate snage da ponovo započinjete rasprave. Najbolje bi bilo da svoju nesigurnost razriješite sami sa sobom pa tek onda da mirnim tonom pričate s vašim partnerom.

Krajem mjeseca situacija će biti bolja i bićete opušteniji. Nekad je potrebno samo vrijeme i strpljenje, da se sve vrati u normalu.

Slobodne Ribe nisu u najboljoj poziciji za započinjanje novih ljubavnih veza, ali ima dosta prostora za neobavezan flert i za zanimljive, inspirativne sastanke.

Ribe će se na poslovnom planu susresti s promjenama. Ako planirate promijeniti posao, sada je pravo vrijeme za to. Čekaju vas radni zadaci koji će biti potvrda vašeg kvalitetnog poslovanja. Sada nije dobar period da gradite vlastiti posao; treba još malo vremena da se formiraju vaše ideje i planovi.

Promjene mogu biti burne, ali do kraja mjeseca sve će se definisati kao povoljno za vas i vaše finansije. Imaćete nepredviđene troškove, a pazite se i gubitka novca. Sigurnije je da novac držite u banci. Odnosi s kolegama su dobri i možete očekivati dodatnu pomoć.

Pod stresom ste. Odgovaralo bi vam da se počnete baviti sportom, piše atma.hr.Slavni glumac u 71. godini ponovno postaje tata

Previous article

“Elektrokrajina” Banjaluka u gubitku 3,6 miliona KM

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin