BalkanNovosti

MOGUĆE PORGLAŠENJE VANREDNE SITUACIJE Dr Kon: Ako ljudi neće da nose maske, onda idemo na ZAKLJUČAVANJE GRADA

0

– Gledamo šta se dešava oko nas i vidimo ono što nas očekuje, ali se nadamo da će da nas mimoiđe. Postoji razlika, mi jesmo imali drugi talas, a uglavnom se drugi tek dešava u Evropi, tu jeste razlika – rekao je Predrag Kon.

Trebalo bi da smo pametniji, ali je obrnuto. Činjenica je da ne shvatamo da je korona prijetnja, i dalje se priča kako je stanje kod nas stabilno. Međutim, situacija je krajnje nestabilna, za Beograd je sljedeće nedjelje nepovoljno, možda do kraja nedelje budemo u vanrednoj situaciji – rekao je dr Predrag Kon gostujući na TV Prva, prenosi Blic.

– Medicinski dio Kriznog štaba mi je dao do znanja da izrazim protest i zabrinutost zbog potpunog nepoštovanja mjera nošenja maske. Ako nemamo barijere koje će spriječiti kontakte mi otvaramo put virusu – rekao je Kon.

Kao rijetko ranije dr Kon je bio zabrinut i ljut.

– Građanstvu i vlasti svima kažem sada, ako ne funkcionišu maske onda mora lokdaun, zaključavanje, kako će da se sprovodi to me ne interesuje više. Pravnici treba da sjede i da objašnjavaju zašto nesto može ili ne, Od početka pričam da je moja jedina partija epidemiologija, i neću se maći od toga. Radim svoj posao i ništa drugo – dodao je Kon.

blicMoguće uvođenje PCR testa pri ulasku u Srbiju

Previous article

Lukač, Cvijanović i Radojičić otvorili objekat Policijske stanice Lauš

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Balkan