PrnjavorVijesti

MONITORING POSJETA PREDSTAVNIKA ŠVAJCARSKE AGENCIJE ZA RAZVOJ I SARADNJU, U OKVIRU PROJEKTA OPŠTINSKOG, EKOLOŠKOG I EKONOMSKOG UPRAVLJANJA (MEG)

0

U Prnjavoru je danas  u okviru MEG projekta održan sastanak  predstavnika  Švajcarske agencije za razvoj i saradnju  sa načelnikom opštine, koordinatorom MEG projekta i članovima opštinskog Tima za implementaciju. O iskustvu lokalne uprave u dosadašnjoj realizaciji  MEG projekta, sa predstavnicima opštine Prnjavor razgovarali su Dimka Stančev Skie, viša savjetnica za socijalnu inkluziju i upravu i Srećko Bajić, viši programski službenik za saradnju u Švajcarskoj ambasadi.

Načelnik opštine  Prnjavor, Darko Tomaš iskazao je ovom prilikom interes za nastavak projekta,  što će doprinijeti daljem unaprijeđenju rada uprave, pružanju usluga građanima i podršci privrednom sektoru.

U okviru svoje radne posjete, predstavnici donatora i UNDP-a, obišli su projekte koji su u proteklom periodu finansirani sredstvima opštine Prnjavor i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju, i to  infrastrukturni projekat – rekonstrukciju ulice Vida Nježića, kao i korisnika  Programa podsticaja za zapošljavanje u privredi, Ružičić Darka iz Gornjih Palačkovaca.

opstinaprnjavor.net

 

Velika odluka: Do 2030. zabraniće prodaju benzinskih i dizel automobila

Previous article

DRAMA KOD PRNjAVORA: Spasli od utapanja dva deteta!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Prnjavor