Vijesti

Nagrada Privredne komore za izvoznike prnjavorskoj firmi “Komerc mali”

0

Preduzeće “Svislajon” iz Trebinja, Kompanija “Boksit” iz Milića, Nova drvna industrija “Podgradci” i “Banjalučka pivara” nagrađeni su od Privredne komore Republike Srpske u kategoriji velikih privrednih društava za 2013. godinu.
U okviru manifestacije “Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2013. godinu” u kategoriji srednjih privrednih društava nagrađeni su “Sim tehnik” Kotor-Varoš, “AM Međugorje” Veliko Blaško i “Škrebić kompani” Doboj.

U kategoriji malih privrednih društava nagrađeni su Mljekara “Pađeni” iz Bileće, “Tri best” iz Banjaluke i “Raševići” iz Bijeljine.

Priznanja za doprinos u oblasti zapošljavanja u 2013. godini dodijeljena su preduzećima “Sportek” iz Kotor-Varoša, “Bemi” iz Banjaluke i Fabrika kreveta “Napko beds”iz Petrova.

Za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti u 2013. godini priznanje je dodjeljeno “M:telu” iz Banjaluke, priznanje za najznačajniju investiciju u prošloj godini dodjeljeno je EFT Rudnik i termoelektrane “Stanari”, dok je posebno priznanje za najveći postignuti obim proizvodnje dodjeljeno “Elektroprivredi Republike Srpske”.

Priznanje za postignute rezultate u izvozu za 2013. godinu dodijeljena su “Optima grupi” iz Banjaluke, “Alumini” iz Zvornika i “Komer mali” iz Prnjavora… Fotografija dana u Prnjavoru 29.03.2014.g.

Previous article

Nesreća na dionici autoputa kod Prnjavora – teško povrijeđen radnik

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Vijesti