MagazinSvijet poznatih

Nataša Bekvalac završila na infuziji

0
Nataša Bekvalac preživjela je pravu dramu kada joj je pozlilo u Crnoj Gori. Naime, ona je cio jul provela radno na primorju u Crnoj Gori, a kada bi uhvatila nekoliko dana slobodno, dolazila je u Beograd da vidi ćerke.

Ipak, Nataši se upala grla pretvorila u ozbiljan zdrsvstveni problem, koji je zahtjevao pregled i terapiju, tim prije što je muče i jake glavobolje.

Imala je koncerte i po nekoliko dana zaredom. Posljednji nastup je u julu imala u Igalu. Bilo je fantastično, ali kada je te noći stigla u Rafailoviće, zbog iscrpljenosti je kolabirala i završila na infuziji,” rekao je izvor za  “Svet”.

“Nakon primljene infuzije, ljekar joj je savjetovao da miruje nekoliko dana, da snimi glavu i uradi analize krvi. Nakon toga, ona je uzela kartu za Beograd i otputovala ranije nego što je planirala. Dok čeka rezultate laboratorijskih analiza, ona je u Novom Sadu”, završava izvor.

Inače, ako ljekari budu rekli da je sve u najboljem redu, Nataša se vraća u Crnu Goru, gdje je očekuje serija novih nastupa.

kurir

Ako je SDS dogovorio vlast znači da je pristao na put u NATO

Previous article

Povrijeđen prlikom prevrtanja traktora

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin