MagazinSex i ljubav

NEMA NI GRLJENJA U ovom gradu BEZ SEKSA do 31. oktobra, ko bude uhvaćen, biće kažnjen

0

Gradonačelnik sicilijanskog grada Mesine Kateno De Luka, poznat po svojim nediplomatskim i oštrim porukama, upozorio je građane u video obraćanju da poštuju ograničenja i zabrane uvedene u vrijeme epidemije korona virusa, da nije dozvoljno grupno druženje, a da je “ romantični ribolov” što je lokalni izraz za ljubavne sastanke.

– Čuvajte se ako vas otkrijem da se, ljubite, grlite a ni “ono drugo” nije dozvoljeno – poručio je de Luka.

Za sada, na ljubavnom planu moramo se držimo totalne apstinencije, poručio je on.

– Da se razumijemo, teško onome ko prekrši pravilo o apstinenciji i ponavljam još jednom da je do 31. oktobra na snazi totalna apstinencija – istakao je De Luka.

Lider Mesine poručio je konkretno građanima Mesine da moraju da se uzdrže od seksulanih odnosa, i da čak i u kući i u krevetu moraju da drže međusobni razmak od najmanje jednog metra.

Ranije je De Luka je uveo dronove da bi kontrolisao da li građani Mesine poštuju zabranu izlaska iz kuće.

Dronovi su nadlijetali ne samo gradske ulice, već i sela i šumske puteve a opremljeni su sa zvučnicima preko kojih se gradonačelnik ljutito obraćao onima koje su otkrili napolju i tamo gdje da nisu smjeli da budu.

Objavio “rat” državi

Da podsetimo, De Luka je ranije naredio da svako ko namjerava da ide na Siciliju kroz luku Mesino, bilo pješke ili putuje bilo kojim prevoznim sredstvom u jeku epidemije korona virusa, mora da se registrije preko interneta, najmanje 48 sati prije polaska.

– Ova mjera ostaje na snazi … Prije ćete da me smijenite ili ukloniti sa dužnosti gradonačelnika nego što ću da ponistim ovu mjeru. Želite da me se otarasite? Onda morate da me opozovete. Ne saginjem se pred ovim zločinom države – rekao je tada gradonačelnik De Luka.

tanjugPRVI PUT VIŠE OPORAVLJENIH U FBiH u posljednja 24 časa nije bilo novozaraženih koronom

Previous article

KORONA VIRUS TJERA NA PROMJENE Novi stil ispijanja espresa i kapućina u Italiji

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin