BalkanNovosti

Neviđene gužve na granici: Na Batrovcima zadržavanja i do sedam časova

0

Na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Hrvatske zadržavanja su oko sedam časova, a ista situacije je i na graničnom prelazu „Šid“ gdje su kolone vozila duge nekoliko kilometara, dok se na prelazak čeka oko pet časova.

Zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju su 90 minuta, a kolona je duga i na izlazu iz Mađarske što realno produžava vrijeme zadržavanja, dok vozila na Kelebiji čekaju oko jedan čas – posljednji su podaci Uprave granične Policije Srbije.

Radno vrijeme manjih graničnih prelaza Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš 2, je od 7.00 do 19.00 časova, dok prelaz Bački Breg radi 24 sata, a na njemu trenutno nema dužih zadržavanja.

Na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bugarskom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja nisu duža od pola sata.
Večeras i sutra ujutro vozače očekuje ponegdje provijavanje snijega i pojava sipeće kiše uz stvaranje poledice, pa je potrebno vožnju prilagoditi uslovima, saopštio je Auto-moto saveza Srbije i upozorio da je, osim sporije i opreznije vožnje, potrebno i više strpljenja i tolerancije za volanom.

srna

Dekija Stankovića prozvali da ne može da da gol vaterpolo loptom iz voleja sa kraja bazena! Uzeo je loptu i stao na ivicu… (VIDEO)

Previous article

Selo okovano ledom: Sve je stalo na nevjerovatnih -62 stepena VIDEO

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Balkan