MagazinSvijet poznatih

“NIŠTA NEĆE BITI ISTO” Maja Berović u karantinu u Austriji (VIDEO)

0

Maju Berović vijest o vanrednom stanju, usred širenja korona virusa, zatekla je u Austriji, gde se nalazi u karantinu već osam dana. Ona sa svojim fanovima komunicira putem društvenih mrežama, putem kojih im šalje pozitivne vibracije, a Srbiju danas je odlučila da progovori o cijeloj situaciji i kaže kako se osjeća.

Kao sav normalan svijet i Maja je uplašena situacijom u kojoj se nalazi cijeli svijet, pa keže da po njenom mišljenju ne postoji osoba koju ova situacija ne zabrinjava, piše Espreso.

– Čini mi se da ovo nije strah za mene, nego strah za cijeli svijet. Strah zbog mojih najmilijih, moje publike, koja je uvek bila uz mene I svih ljudi koje znam. Nije uopšte naivna situacija I ne bi trebali da je uzmemo zdravo za gotovo, jer kada prođe sve ovo, a proći će, više ništa neće biti isto – sigurna je Maja.

Popularna pevačica je veoma odgovorna kada je zdravlje u pitanju, pa se pridržava svih saveta.

– U izolaciji sam već neko vrijeme. U kući sam i ne idem nigdje. Vrlo ozbiljno sam shvatila situaciju i ne prepuštam ništa slučaju. Moj jedini izlazak iz kuće je onaj kada odem u market da kupim potrebne stvari za kuću, a i tada kada izađem, trudim se da kupim što više potrebnih namirnica, kako bih što manje zadržavala napolju. Podrazumijeva se da čim se vratim u kuću, operem i dezinfikujem ruke.

Kako je posljednji nastup imala pre dvije nedelje, Maja se ne plaši da se zarazila na nekom od poslednjih nastupa, ali bi se svakako testirala, kada bi osjetila simptome.

– Posljednji nastup sam imala prije dvije-tri nedjelje i ne plašim se da sam se zarazila na nastupima, a mišljenja sam da bi svaki normalan čovjek to uradio kada bi osjetio simptome, koji ukazuju na korona virus.

Berovićeva se već osam dana nalazi u karantinu u Austriji.

espreso

POSLJEDICA PANDEMIJE Panična kupovina mogla bi rezultirati INFLACIJOM CIJENA hrane u svijetu

Previous article

Dodik poštuje mjere zaštite

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin