NovostiRS/BiH

NOVI OKRŠAJ NA TVITERU Mektić osuo salvu psovki i uvreda, Kovačević ga nazvao BESTIDNIKOM

0

Ministar bezbjednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić ušao je u novi okršaj na Tviteru. Ovaj put je salvu psovki i uvreda osuo na Radovana Kovačevića, portparola SNSD i savjetnika predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Povod je bilo jučerašnje upozorenje Kovačevića da svi koji pozivaju na formiranje Savjeta ministara i vlasti na nivou BiH bez SNSD pozivaju na klasično rušenje demokratskog poretka.

– Još licemjernije je da to rade oni iz Republike Srpske koji trenutno na račun građana Srpske i BiH primaju platu i u Savjetu ministara i u Parlamentarnoj skupštini BiH kao što su Dragan Mektić i Mirko Šarović – naglasio je, između ostalog, Kovačević.

Mektić je odgovorio brutalno, na način neprimjeren javnom govoru, a posebno funkcijama na kojima se nalazi.

– Špirić, Radmanović, Majkić i bratija što uzima plate u Parlamentu BiH, a ne dolaze na sjednice, to vam se ne gasi – napisao je Mektić, koji je ujedno i poslanik SDS u Predstavničkom domu BiH.

Dragan Mektić@DraganMektic

Jebo te Dragan Mektić a Špirić,Radmanović,Majkić i bratija što uzima plate u Parlamentu BiH a ne dolaze na sjednice to vam se ne gasi.https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=341195 

Позив на формирање власти без СНСД-а, позив на рушење демократског поретка

Сви који позивају на формирање Савјета министара и власти на нивоу БиХ без СНСД-а и његових партнера, односно без изборних побједника из Републике Српске уствари позивају на класично рушење демокра…

rtrs.tv

Kovačević je uzvratio, nazivajući Mektića bestidnikom.

– Jeste, primaju platu, ali ti bestidniče primaš DVIJE PLATE i usuđuješ se držati lekcije. Znaš samo psovati, pa je logično da ne razumiješ političke procese i to da ucjenjivačima ne damo legitimitet novog saziva parlamenta za tehnički mandat Savjeta ministara – napisao je Kovačević.

Radovan Kovačević@KovacevicRaso

Jeste, primaju platu, ali ti bestidniče primaš DVIJE PLATE i usuđuješ se držati lekcije.
Znaš samo psovati, pa je logično da ne razumiješ političke procese i to da ucjenjivačima ne damo legitimitet novog saziva parlamenta za tehnički mandat Savjeta ministara. https://twitter.com/DraganMektic/status/1140996358997983232 

Dragan Mektić@DraganMektic

Jebo te Dragan Mektić a Špirić,Radmanović,Majkić i bratija što uzima plate u Parlamentu BiH a ne dolaze na sjednice to vam se ne gasi.https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=341195 

Njihova prepiska izazvala je pažnju pratilaca na Tviteru. Dok su jedni osuđivali korištenje neprimjerenog rječnika i opravdavali Mektićevu platu jer on dolazi na sjednicu, drugi su optuživali ministre u tehničkom mandatu rječima da “gubitnici izbora po svaku cijenu žele sačuvati fotelju”.

srpskainfo.com

Pice će dostavljati autonomna vozila

Previous article

KASTEL ĆE BITI MJESTO POSEBNE EMOCIJE Petar Grašo prvi put pjeva u Banjaluci

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Novosti