ITMagazin

Novi Samsung Galaxy S10 će imati verziju sa ravnim ekranom

0

Korejski Samsung planira da početkom sledeće godine predstavi nove modele telefona iz serija Galaxy S. Za razliku od aktiuelnih S9 i S9+, model S10 će imati tri različite verzije od kojih će dva modela imati zakrivljene, a jedan ravan ekran.

 

Dijagonale ekrana nebi trebalo da se razlikuju u odnosu na modele S9 serije. Manji model će tako zadržati ekran od 5,8, dok će veći imati dijagonalu od 6,2 inča. Model sa ravnim ekranom imaće dijagonalu od 5,8 inča.

Kad smo kod ekrana treba navesti i podatak da za novu Galaxy S10 liniju Samsung priprema novu generaciju OLED ekranaa koju trenutno naziva – M9. Prema izvoru, M9 ekrani će koristiti nove oblike organskih materijala od kojih će neke nabavljati i nove fabrike – crveni će isporučivati američki Dow Chemical, a plavi materijal, takođe američki SFC Chemicals.

Time su ostale bez posla Duksan Neolux (crveni) i Idemitsu (plavi) koje su navedene materijale nabavljale za izradu organskih svetlosnih dioda u M8 ekranima na kojima se temelje S9, S9+ i Note9. Zeleni materijal za izradu OLED ekrana nabavljaće će i dalje Nippon Steel i Samsung SDI.

b92

Peking počinje sa nadzorom i ocjenjivanjem građana

Previous article

Zašto Amerikanci ne vole FIAT iz Kragujevca?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in IT