MagazinSvijet poznatih

“OSTALA JE SAMA SA 17 GODINA” Anabelin prvi momak poginuo u ratu, nakon toga upoznala Gagija

0

Anabela iza sebe ima buran ljubavni život, a njen prijatelj Mirko Gavrić u “Zadruzi 3” otkrio je sve detalje njene veze sa Nikolom, momkom koji je nastradao tokom rata.

Naime, Mirko je Mariji i Miljani objasnio i kako su se Anabela i Gagi upoznali, što je Miljani bilo neizmjerno uzbudljivo da sluša.

– Anabela i taj sportista, on momak dobije ponudu da ode za Švajcarsku, da igra. Anabela pati, on pati, on neće da prihvati ugovor. Klub koji ga je htio ponudi i da plate Anabeli školu i odu zajedno… Tamo su bili oko dvije godine. Kreće haos u Jugoslaviji, tek se zakuvalo, predratno stanje. Krenu Anabela i Nikola preko Italije, na brodu Gagi vidi Anabelu i ona vidi njega, gdje god ode, on za njom. Tad su se prvi put vidjeli. On nju gleda, ona bježi. Oni stignu u Bar, tamo su imali prijatelja i kaže Nikola da ide da vidi roditelje, a ona da ostane. Poginuo momak, počeo rat i ubili ga. Pokušala je da stupi u kontakt sa njegovima, ništa nije znala – rekao je Mirko.

– Sama je ostala sa 17 godina u Crnoj Gori. Uspije ona da se prebaci za Beograd i pomogne joj majka. Poslije godinu dana sjedne Nikolina majka sa Anabelom i posavjetuje da živi svoj život, da nastavi dalje. Tu ona stupi u kontakt sa roditeljima, samo što je njen otac tad bio u zatvoru zbog rata. Anabela meni kaže, iznajmila stan i upali televizor, kad tamo Gagi. A on sjedi sa Đoletom i još jednim momkom i reklamiraju plesnu školu i ona se spremi i ode. I kaže kad ju je Gagi vidio, noge mu se odsjekle. On je planirao da započne muzičku karijeru. Zašto Anabela nije pjevala? Nije zato što ne zna, već zato što je otpjevala druga pjevačica, a Knez je napravio pjesmu. Onda je posle Lune imala blizanačku trudnoću, ali je izgubila bebe i to je saznala dva sata pred nastup. I tako je morala da pjeva.

blicSnježna oluja zahvatila Montanu, proglašeno vanredno stanje

Previous article

Prava istina o trendu nošenja hirurških maski u Aziji: Da, čuvaju se zagađenja, ali i još nečega

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

More in Magazin