Zanimljivosti

OSTAVLJENI MOMAK POSLAO NJENOJ MAMI NA MOBITEL intimnu fotografiju: Otac prvi vidio!

0

Kada sam uzeo telefon i vidio hrpu poruka, bio sam ljut – znao sam da Todd nije bo dobar prema mojoj kćerki i želio sam da poštuje njenu želju da prekine vezu. Kada sam vidio sliku, osjetio sam mučninu u želucu, niko ne želi vidjeti kćerku na takvim fotografijama”, kaže otac Joseph.

sok-otac-sms

Preljubnik, koji je ostavljen kad ga je djevojka ulovila u krevetu s drugom ženom, smislio je  osvetu. Naime, on je poslao ‘golišave’ slike na mobitel majke bivše djevojke.

Izbezumljena Hannah Davison (21) bila je šokirana kada je Christopher Todd poslao intimnu fotografiju, koju je prvi otvorio njen otac.

Todd se izjasnio krivim za slanje uvredljivih i nemoralnih sadržaja, pa je dobio uslovnu kaznu.

Hannah je izlazila s Toddom više od godinu dana kada ga je ulovila s drugom ženom, pa je okončala vezu. No, on je bio bijesan jer je ostavljen, pa je bivšu bombardovao porukama i pozivima, naročito kad je bio pijan.

– Trajalo je to nekoliko sedmica, ali nisam očekivala da će pasti tako nisko i umiješati moje roditelje, kaže ona.

17. maja prošle godine, Hannah je ostavila mobitel kod kuće i izašla. Jad je pijani Todd nije mogao dobiti na telefon, on je počeo slati poruke njenoj majci Donni (57).

U porukama je tvrdio da njena kćerka širi spolno prenosive bolesti, a poslao je popis ljudi za koje vjeruje da je Hannah imala seks s nima.

Kada nije dobio odgovor, na majčin broj poslao je intimnu fotografiju. Poruka je stiga oko 3.00 ujutro i Hannin otac je prvi vidio fotografiju.

– Kada sam uzeo telefon i vidio hrpu poruka, bio sam ljut – znao sam da Todd nije bo dobar prema mojoj kćerki i želio sam da poštuje njenu želju da prekine vezu. Kada sam vidio sliku, osjetio sam mučninu u želucu, niko ne želi vidjeti kćerku na takvim fotografijama. Bio sam bijesan jer nas je doveo u takav položaj, žalio sam i kćerku, i suprugu i sebe. – kaže otac Joseph.

– Poruke su bile odvratne, tvrdio je da sam spavala s pola grada, navodi Hannah, koja tvrdi da žali zbog tih slika, ali tada su bili u sretnoj vezi i kaže – vjerovala mu je.

doznajemo.com

PRVI DAN JESENI U BIH: Na Bjelašnici pao snijeg, zabilježeni i prvi minusi

Previous article

Montipajtonovac: Odrekao sam se američkog državljanstva

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.