MagazinSex i ljubav

Ovaj muški atribut privlači sve žene

0

Ako ovo posjedujete, onda ćete biti pravi magnet za pripadnice ljepšeg pola.

Nekoliko puta smo pisali o tome šta kod muškaraca privlači žene. Ispostavilo se da muškarci sa određenim tjelesnim karatkeristikama imaju prednost, ali i da oni sa malo debljim novčanikom takođe dobro prolaze. Takođe, oni koji treniraju, oni koji su vrijedni i ljubitelji životinja, takođe dobro prolaze u očima žena.

Međutim, sada se ponovo vraćamo na fizičke atribute i na jednu odliku koja privlači gotovo sve žene. Jedno istraživanje koje je sprovedeno u Njemačkoj, bavilo se ljudskom privlačnošću i muškim i ženskim karakteristikama.

Istraživači su proveravali šta je to što muškarci posjeduju, a  da nevjerovatno privlači žene. Oni su došli do zaključka koji mnogi nisu očekivali.

Utvrđeno je da se 80% žena zaljubilo u muškarce koji imaju jaku, široku i isklesanu vilicu. Muškarci koji su imali kockastiju bradu, djelovali su mnogo privlačnije i žene su potpuno ludjele za njima.

Naučnici su zatim iznijeli i naučno objašnjenje, tvrdeći da jaka brada podsvjesno sugeriše ženama da je muškarac jak, snažan, zgodan i zreo i da je može zaštititi i paziti. Muškarci koji imaju blaže crte lica i slabije brade, ostavljaju utisak nejakog muškarca koji je plašljiv i nesiguran.Sedmoro djece u KBC "Dragiša Mišović" sa upalom pluća

Previous article

Lukašenko: Nemam smartfon, pitam mlađeg sina šta se događa u svijetu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

More in Magazin